woensdag 14 maart 2018

Schoonmaakbedrijf heerlen

Wil je werken in de schoonmaak ? Bijvoorbeeld als medewerker van een schoonmaakbedrijf , of in dienst van een gemeente of zorginstelling? Dan moet je zeker even kijken bij onze schoonmaak vacatures! Als schoonmaker moet je snel en nauwkeurig kunnen werken , maar vooral fysiek sterk zijn. Welkom bij Van den Heuvel schoonmaakbedrijf.


Voor al uw schoonmaak en opruimwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Wij zijn de partner die opdrachtgevers meer productiviteit, welzijn, vitaliteit en . Schoonmaakbehoeften zijn in elke sector verschillend. En een kantoor is geen school.


Staat de ideale baan er niet bij? Probeer dan een open sollicitatie. Flexibel en klantgericht. Deskundig in specialistische schoonmaak.


Een kleine greep uit onze opdrachtgevers waar wij voor werken.

Kom werken bij Hectas, een van de gezelligste bedrijven van Nederland! Van schoonmaak , naar voordame, naar ambulant objectleidster. Lijkt het je leuk om met ons te komen werken ? De start van mijn droom kon toen beginnen, mijn eigen bedrijf uitbouwen tot een regionaal sterk schoonmaakbedrijf …. Thuisschoonmaak is specialist in particuliere woningschoonmaak, actief door heel Nederland en is marktleider als het neerkomt op het dagelijks schoonmaken. LnT Cleaning het schoonmaakbedrijf dat u zoekt. Deze manier van werken zorgt dat u verlost wordt van het volledige facilitaire . Werken bij Romaro is meer dan zomaar een job bij een schoonmaakbedrijf.


Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen om ons bedrijf te komen versterken. Vind je het leuk om klanten goed en snel te bedienen? En om werk uit handen te nemen van . Timing heeft een ruim aanbod aan vacatures bij leuke werkgevers bij jou in de buurt! We werken al bijna jaar vanuit ons kantoor in Utrecht voor ruim 200.


Liesbeth's schoonmaakbedrijf - Purmerend. Bekijk onze openstaande vacatures! Onze klanten werken hier graag aan mee. Neem contact met ons op voor relevante referenties. Vacatures in schoonmaak in Noord Nederland vind je op deze pagina.


Wanneer er geen actuele vacatures zijn, kun je een open sollicitatie invullen.

Je komt te werken in een snel groeiende organisatie waarbij aandacht voor jou en je. Ben jij op zoek naar een ochtend baan in de schoonmaak , waar je snel aan de slag kunt? Maar wil je niet een gewone schoonmaak baan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts