woensdag 14 maart 2018

Deeltijd bachelor universiteit

Deeltijd bachelor universiteit

Aan de UvA kun je ongeveer de helft van de bachelors ook in deeltijd volgen. Je doet gemiddeld jaar over een bachelor van jaar. De bachelor opleiding Biologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam biedt jou de breedste basis voor een (studie)loopbaan in life science, of je nu straks als . De bacheloropleiding Psychologie in deeltijd is bedoeld voor studenten die parttime willen studeren. Je volgt hetzelfde programma als de voltijdstudenten, maar . Colleges op dagen in de. Duur van de opleiding Voltij deeltijd of duaal?


Deeltijd bachelor universiteit

Een andere optie is studeren in deeltijd. Je gaat vaak in de avonduren naar de hogeschool of universiteit. Van het deeltijdonderwijs maken vaak volwassenen . Bij Criminologie in Leiden onderzoek je de oorzaken en gevolgen van criminaliteit. En criminaliteit is hot.


Bachelor Algemene cultuurwetenschappen. Deze opleiding bestaat uit vier disciplines: cultuurgeschiedenis, kunstgeschiedenis, filosofie en letterkunde. Je keuze voor deeltijd studeren kan verschillende redenen hebben. Je wilt je naast je huidige baan graag verder ontwikkelen binnen een bepaald . Deeltijdopleidingen aan de Radboud Universiteit - een overzicht. Onderstaande opleidingen kun je in deeltijd volgen: Rechtsgeleerdheid . Bright minds, better future.


Susan Verstegen over haar studie Geschiedenis: Van huis uit . Griekse en Latijnse taal en cultuur ( bachelor ), studieadviseur. Ook kunnen de eenjarige educatieve masters in deeltijd worden gevolgd. Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo- bachelor niveau.


Ik heb voor de deeltijd accountancy studie gekozen, omdat ik de theorie die ik op . Nederlands deels Engels. Wat is nou precies een bachelor en wat is een master? Na een 4-jarige hbo- opleiding aan een hogeschool of jaar aan de universiteit krijg je de graad bachelor.


Maar je kunt ook in voltij of later als je werkt in deeltijd , doorstuderen voor . UCM is een Liberal Arts . Breda University of Applied Sciences leidt haar studenten op voor een mogelijke. Vind jouw ideale bacheloropleiding aan de Universiteit Twente. Bekijk alle opleidingen! Echter, met een hbo- bachelor kunt u meestal geen wo-master gaan.


StudieGids Universiteit Leiden. Het deeltijdprogramma van de BA Rechtsgeleerdheid is inhoudelijk identiek aan het voltijdprogramma. Bij de deeltijdopleiding wordt echter een gemiddelde . De internationale bachelor Mathematics (Wiskunde) aan de Vrije Universiteit.


Deeltijd bachelor universiteit

Bijvoorbeeld: bij gemiddeld deeltijd , zul je jaar over de studie doen. Kies één van onze bachelor - of masteropleidingen! Met een WO- bachelor op zak, kun je direct doorstromen naar een deeltijdmaster op de universiteit. Kom je van het HBO en wil je een WO-master doen, dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts