donderdag 14 september 2017

Universiteit groningen open dag

In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Niets geeft een beter beeld. Welke masteropleidingen kun . Ouderejaarsstudenten zeggen vaak dat een bezoek aan een voorlichtingsevenement doorslaggevend is geweest voor hun studiekeuze. Je krijgt informatie uit . Ook zijn er verschillende thematische presentaties, . De RUG staat op de Onderwijsbeurs Noordoost in de IJsselhallen in Zwolle. Studiekiezers kunnen bij alle.


Erasmus Universiteit Rotterdam Kom langs bij de Bachelor Open Dag. Tijdens de open dagen op vrijdag kun je maximaal vier studies bezoeken, . Langs een aantal locaties rijdt de extra buslijn 11. Daar heeft rijksuniversiteit Groningen die . Schrijf je in voor de voorlichtingsdag op de website van de RUG. Is het Academiegebouw van de RUG te Groningen uw bestemming?


Parkeer gemakkelijk en voordelig in parkeergarage Boterdiep. Maximaal dagtarief euro! Neem dan een kijkje op de open dag ! Hier kun je alle informatie krijgen die je nodig hebt om. Uit alle bachelors die de RUG aanbiedt, kunnen . Toegang voor rolstoelgebruikers.


Universiteit groningen open dag

De toegang bevindt zich aan de zijkant van het studiecentrum aan de Broerstraat. U kunt aanbellen en dan kunt u naar binnen . Waartoe is de universiteit eigenlijk op aarde? Waarom gaat het dáár nooit over?


Vanavond houden ze een Open Dag in Vera Groningen om . Op zaterdag november is er een open dag voor studiekiezers die een voltijd opleiding zoeken in het hbo. Anders dan Utrecht, Franeker en Harderwijk bleef Groningen daarom open als . Hier vind je informatie voor de open dagen op de universiteiten voor de studies. Op dat soort vragen kregen scholieren vrijdag antwoord bij de open. Scholier door drank in ziekenhuis op open dag universiteit. Afgelopen vrijdag was ik met mijn moeder naar de open dag van de Universiteit van Groningen.


Universiteit groningen open dag

Ik zit op dit moment in vwo met een NG . Master Open Dag Masterweek Mastervoorlichting. Kom naar de Masterweek in Groningen. Ik woon nu in een van die grote studentenflats in Vinkhuizen. Rijksuniversiteit Groningen onwel werd omdat hij te . Vooral dat laatste sprak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts