dinsdag 19 september 2017

Prijslijsten kapsalon

Onze kappers knippen namelijk met passie. Je bent van harte welkom op de damesafdeling bij dé leukste kapsalon in Gorinchem en omstreken! Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt . Knippen weinig haar, € 100.


Coupe knippen, € 150.

Wassen knippen droog blowen, incl. Blonderen kort haar ‎: ‎vanaf €3Topchic verf kort haar ‎: ‎vanaf € 37. Zo kan je in het kapsalon gratis gebruik maken van draadloos internet, en kan je van een kopje koffie genieten bij de grotere.


Alle behandelingen op deze prijslijst zijn vanaf prijzen. Dit is afhankelijk van de tijd en het product dat wij voor jouw haar gebruiken. Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en . Kapsalon Kapzones Maastricht Natuurlijk persoonlijk!


U kunt bij ons voor een goedkope prijs uw haren laten knippen, kleuren of uw wenkbrauwen epileren enz.

De prijs aan de kassa kan verschillen van de richtprijzen op deze prijslijst. Vraag daarom steeds in het salon zelf aan je KREATOS kapper om een duidelijke . Maak online uw afspraak. In onze salon bieden wij graag extra kwaliteit . Met een focus op vakkennis en het gebruik van kwaliteitsproducten gaan wij tot. Care4hair is een kleine, professionele kapsalon , ik heb geen personeel en behandel de. Als u met de afgesproken prijs instemt begint de behandeling.


De slimste keuze voor mooi haar. We vinden het belangrijk dat je blij wordt van je haar en daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Daarom hanteren we in . Een tijdje terug hier geweest om mijn haar te laten knippen. Toen super tevreden naar huis gegaan wat nogal zeldzaam is voor mij aangezien de meeste.


Het salon zal gesloten zijn van dinsdag oktober tot en met maandag oktober. TuTus volgens het geïntegreerd concept van hair en beauty salon in één. Een dynamisch kapsalon gestuurd door een enthousiast team van gepassioneerde vakmensen in Hoboken.


Gespecialiseerd in alle haartypes en knipstijlen, . Intensieve verzorging, 4€.

Bij Raats Hairlounge zijn uw wensen prioriteit. Het kapsalon in Rijkevorsel met kwaliteit in alles wat we doen. Bij kapsalon Haarmonie werken we met prijsdifferentiatie. Dit betekent dat er verschillende prijzen worden gehanteerd naargelang de ervaring van de kapper.


RM Kappers - prijslijst. Wij staan garant voor elke behandeling binnen de salon. We bereiken dit door goed naar uw wensen te . Persoonlijke aanpak - voor vrouwen, mannen en kinderen - veilige, niet agressieve producten.


Een kapsalon in Stiphout met op dit moment één kapster. Bent u op zoek naar een kapper die naar uw . Maximaal kappersvoordeel met de Hizi Hair Card. Kies voor een Hizi Hair Card voor p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts