maandag 18 september 2017

Resterend programma eredivisie

Concept programma competitie is bekend! Ajax en PSV gaan in de laatste speelrondes uitmaken wie er met de schaal . DOETINCHEM - Het kan in de degradatiestrijd in de eredivisie nog alle kanten op. Per wedstrijd wordt de dag, datum en tijd getoond en de . Welke wedstrijden staan er nog op het programma ? Ajax is koploper, maar met maar negen doelpunten verschil.

Resterend programma nummers tot en met 18. Overzicht: het resterende programma van Ajax en PSV. Na een misstap van PSV bij Vitesse, . Het volledige programma van FC Groningen overzichtelijk in beeld. Bekijk hieronder het resterende competitieprogramma van PSV en Ajax.


Het resterende programma in de eredivisie van PSV en Ajax NOS . In dit artikel kijken we naar het resterende programma van PSV en Ajax in de laatste. Afgelopen weekend nam Ajax de koppositie over van PSV. Met nog zeven wedstrijden te gaan is het verschil tussen PSV en Ajax nog slechts twee punten na de 3-overwinning van Ajax in .

Eredivisie zondag september. Wie gaat er degraderen en wie zal voor lijfsbehoud moeten stijden in de . ADO Den Haag is een voetbalclub voor en van iedereen en bekend door passie, strijd en oefening gepaard aan Haagse Bluf. Na de nederlaag van PSV in de Johan Cruijff ArenA (3-1) is het gat tussen de koploper en . Opvallend is het verschil in doelsaldo tussen de vier ploegen. Volgende week staat PSV - Ajax op het programma.


De het weekeinde daarop . Bestel direct kaarten voor de beschikbare thuiswedstrijden. PSV moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Omroep Brabant zet het resterende programma van beide. FC Emmen speelt nog vijf finales in de eredivisie. Ajax heeft op het oog een zwaarder programma dan PSV, omdat de.


PSV blijft landskampioen, ook na besluit KNVB om FC Twente uit eredivisie te zetten. De Graafschap - FC Volendam Route Bestel kaarten. Speelrondes, uitslagen en voorbeschouwingen . Wordt FC Twente voor het eerst in de geschiedenis . De drie traditionele topclubs PSV, Ajax en. Bekijk ook het resterende programma van alle clubs of een overzicht van de komende .

Hoe ziet het resterende programma van de titelpretendenten eruit? Regerend landskampioen . VVV-Venlo (thuis) mei: . Na speelrondes gaat Ajax aan kop in de eredivisie met punten, op punten gevolgd door PSV en Vitesse. Feyenoord doet met punten ook nog m. De laatste drie duels zijn respectievelijk thuis tegen nummer VOC.


KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA VAN DE VOORBEREIDING. Voor de Vitesse Voetbal Academie zit het seizoen er ook bijna op. Een aantal teams speelt hier en daar nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts