woensdag 1 maart 2017

Studieadviseur rug letteren

Studieadviseur rug letteren

Let op: Wil je een afspraak maken met een studieadviseur ? Elke opleiding heeft één of meer studieadviseurs. Wie zijn de studieadviseurs bij de opleiding Europese Talen en Culturen? Wie is de studieadviseur bij de opleiding Geschiedenis?


Spreekuur Zie voor een actueel overzicht van de . Everaarts (Albert) Kamer: 13. Westra-Hofstee (Aletta) Kamer: 13. Wil jij een afspraak maken met je studieadviseur ? Praktische zaken buitenlan Mobility Office. Incoming exchange students, J. Groningen Area, Netherlands.


Hieronder staan de studieadviseurs van elke opleiding per faculteit van de Rijksuniversiteit. Afspraak studieadviseur. Wel kun je door gesprekken met hoogleraren, docenten, studieadviseurs of. Study advisor: studieadviseur.


Letteren , Overzicht studieadviseurs Letteren. Application deadline EU: May. Als studieadviseur luistert Nol Vermeulen al vier decennia naar de dromen en. Daarbij: ik heb alweer een nieuw tijdelijk contract bij letteren.


Het bedrag had hij, net als andere demonstranten, op zijn rug geplakt. International Humanitarian Action, Mw. Scroll naar beneden om te zien wie de studieadviseur is . Deze opleiding heeft meerdere.


Studieadviseur rug letteren

De beheerder en de studie-adviseur waren adviserende leden. Verenigde Faculteiten der letteren en Wijsbegeerte, en der. Studenten lerarenopleiding bieden gratis studiecoaching! Extra duwtje in de rug in je studies welkom?


Om een afspraak te maken met de studieadviseur moet je de Student. De studieadviseur bij IB is Els Brilman, e. Vraag een study buddy . Ocasys Rug Kunstmatige Intelligentie - Part I. Opbouw RuG faculteiten meerdere opleidingen Bachelor en Master opleidingen:. Opdit moment is er bij iets minder dan de helft van de opleidingen een professionele studieadviseur.


Studieadviseur rug letteren

Je kunt ook een afspraak maken met de studieadviseur voor een . Studieadviseur Communicatie- en Informatiewetenschappen, Informatiekunde,. Ze spelen een belangrijke rol in de begeleiding die de faculteit biedt, maar uiteraard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts