vrijdag 17 maart 2017

Cz fysiotherapie na operatie

Ontdek wat u vergoed krijgt voor fysiotherapie en oefentherapie. Voor een aandoening van de lijst (bijv. neurologische aandoening, na operatie ) . Vergoeding fysiotherapie en. Wat krijgt u vergoed voor revalidatie na een ongeval, ernstige ziekte of. Hoe zit het met de vergoeding van fysiotherapie na een operatie ? Vanaf prijs (per maand).


Fysiotherapeutische zorg na een operatie wordt alleen vergoed vanuit de basisverzekering als de aandoening staat op de chronische lijst, . Fysiotherapie die je ontvangt in het ziekenhuis na een operatie of behandeling. Als alleen fysiotherapie nodig is, kun je een chronische indicatie krijgen. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of deze een contract heeft met de fysiotherapeut van uw . Dit is revalidatiezorg voor kwetsbare ouderen na een ziekenhuisingreep. Om te bepalen of de revalidatie na een operatie wordt vergoed.


Die vind je op Mijn CZ External link . Voor fysio - en oefentherapeuten staat een meer uitgebreide lijst met uitleg onder de besloten site voor. Amputatie, status na operatie , 00. Je hebt gekozen voor een verzekering van Just.


Dat is een naturaverzekering waarvoor enkele belangrijke spelregels gelden, bijvoorbeeld over premie, eigen. In de Alfabetische lijst vergoedingen (voor in dit boekje na de index) zoekt u Ergotherapie. De zorgverzekering van CZ Verzekeringen is op basis van 6ervaringen gemiddeld beoordeeld met.


Goede en snelle service en betaling na bijvoorbeeld een operatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts