donderdag 23 maart 2017

Emte winkels

De naam Emté is uiterlijk op juni definitief uit het straatbeeld verdwenen. Alle resterende winkels sluiten dan hun deuren, laat een . Vind de winkel bij jou in de buurt. Jumbo wil lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.


De klant staat centraal. We doen er alles aan om je meer .

Welke supermarkt in Nederland de laatste Emté wordt, is nog niet duidelijk. Emté - winkels gaan over naar de Jumbo-formule en worden omgebouwd tot Coop. Alle betrokkenen, inclusief de supermarktmanagers . Hiermee zie je winkels in je buurt! Vind alle telefoonnummers, openingstijden en adressen van Emte - winkels in Utrecht en krijg de beste aanbiedingen.


Ben je benieuwd wat er voor jou straks anders is? Ontdek alles over deze verandering en leer Jumbo alvast een beetje . Nadat de verkoop definitief is, . Dat werd vandaag bekend gemaakt .

Coop Supermarkten heeft een goed eerste half jaar achter de rug. In de eerste zes maanden van het jaar opende de keten zes nieuwe winkels , . Een consortium van Jumbo en Coop mag alle 1filialen van supermarktbedrijf Emté overnemen. EMTÉ winkels worden Jumbo. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt . VEGHEL – De overdracht van Emté naar Coop en Jumbo is afgerond.


Zaterdag juni was de laatste verkoopdag voor de vijf overgebleven . KAATSHEUVEL - Zaterdagmiddag om één uur gingen de deuren van de laatste Emté -filialen voorgoed dicht. De Brabantse supermarktketen . Emte van Kleef is gevestigd in ENTER en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en . Deze naam komt voort uit zijn initialen, de M. Voorwaarde is wel dat Jumbo in drie plaatsen . Supermarktketen Emté komt in handen van zijn branchegenoten Jumbo en. In slechts drie jaar tijd groeien van 5naar 6winkels en daarboven de overname en ombouw van nog eens Emté winkels. De uitdagingen bij Jumbo zijn . Vandaag is de laatste verkoopdag van Emté supermarkt in Kaatsheuvel.


De winkel wordt omgebouwd tot Jumbo supermarkt. Supermarkt Emté in Nunspeet sluit voorgoed de deuren en dat betekent dat alles weg moest.

Gisteren was de winkel aan de Nijverheidsweg . Bij Jumbo en Coop steeg . Groothandelsbedrijf Sligro verkoopt zijn supermarktketen Emté aan branchegenoten Jumbo en Coop. De bedrijven betalen in totaal 410 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts