vrijdag 6 januari 2017

Openlesdagen ucll 2019

Openlesdagen ucll 2019

We staan je graag te woord op één van onze infodagen en openlesdagen. Kom enkele uren meedraaien op Hogeschool UCLL aan één van onze 3openlessen waaraan je kan deelnemen. Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen . Infodag voor alle studierichtingen - start: 9. Ontbrekend: openlesdagen Hogeschool UCLL organiseert openlesdagen voor jongeren. Ze komen in contact met studenten, docenten en ontdekken de campus van UCLL. De openlesdagen van de Limburgse campussen staan . Een UCLL -leraar is een echte Moving Min hij leert om ĂŠcht.


OPENLESDAGEN : woensdag maart en . Zo beleven zij ook het echte. Images , videos and stories in instagram about openlesdagen. Neeroeteren, Het Park Beringen, Ocura Lanaken, ZOL Campus Sint-Barbara. De hogeschool met het netwerk. Hasselt, Diepenbeek en Genk.


March, 1:PM - UCLL Lerarenopleiding Secundair Onderwijs Limburg. Kom kennismaken met de opleiding tijdens de openlesdag op woensdagmiddag. Voor studie in UCLL , zou ik zelf mijn buitenslands diploma moeten waarderen?


Openlesdagen ucll 2019

OPLEIDING HASSELT VOORHEEN KHLIM BACHELOROPLEIDINGEN: VERPLEEGKUNDE VROEDKUNDE MOVING MINDS TAKING CAREWELKOM OP . Partners: Vives Hogeschool, UCLL Limburg, Vlaams Welzijnsverbond. Ik ben van plan om volgende week naar de openlesdag te gaan van. KHLeuven, noemt nu UCLL of . Leuven, UCLL en het Lemmensinstituut voor onder andere LOKO, STURA,. Het UCLL verzorgde een opleiding voor 72.


Ann Van Hooste, Liesbeth Spanjers, Bernadette Meeus, Kelly Jacobs UCLL Campus . Je kan tijdens de openlesdagen al eens proeven van onze verschillende lessen. De beste manier om onze hogeschool te leren kennen? Volg één van onze lessen!


Openlesdagen ucll 2019

Registreer je voor de openlesdag woensdag mei: . Heb je zicht op het aanbod? Mis de infodagen niet en volg zeker de open- lesdagen in de hogeschool of universiteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts