maandag 23 januari 2017

Bedrijf ter overname aangeboden friesland

Bedrijf ter overname aangeboden friesland

Wilt u een bedrijf kopen in Friesland ? Volgens overnameplatform Brookz ligt het aantal bedrijven dat te koop staat in Friesland rond de 4bedrijven. Wil je jouw bedrijf gevestigd in Friesland verkopen of ben je juist op zoek naar een onderneming in Friesland ter overname ? Van ieder bedrijf dat bij ons te koop staat is een professioneel profiel ter inzage . De huidige eigenaar heeft ruim jaar dit fraaie bedrijf geëxploiteerd met s. Ter overname aangeboden horecapand in centrum Leeuwarden. Welkom op Bedrijfsovernameplein. Men voert alle voorkomende . Overname in bedrijf is dé specialist in advies bij bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht in het.


Bedrijf ter overname aangeboden friesland

Hieronder treft u ons actieve bestand aan met te koop staande bedrijven. In sommige gevallen hebben de bij MKBase aanges. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.


Premium autopoets, startklaar autopoetsbedrijf ter overname wij zijn een . Jachtwerf in Friesland Projectnummer:. Jansma op Lauwersoog wordt TE KOOP aangeboden. Te koop in Friesland : Horecabedrijf te Menaldum, te weten een cafetaria,. Doorzoek het bedrijfsaanbod.


Nationaal Park Lauwersmeer in Noordoost Friesland , bevind. Deur- en kozijnenbedrijf met bedrijfspand in Friesland ter overname aangeboden ! Bekijk alle horeca te koop en te huur in Friesland op funda in business. Het horecabedrijf met onroerend goed is gelegen in het centrum van Leeuwarden . Heeg is een zeer bekende waterplaats in het centrum van Friesland , het . Het bedrijf is gelegen in het centrum van dit watersportdorp , direct gelegen bij alle. Overzicht van gevraagde en aangeboden bedrijven in de sector bouw en infra. MBI kandidaat zoekt ter overname een klein tot middelgroot familiebedrijf.


Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Friesland , bent u bij Nivo. Friesland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen . Een bedrijf kopen boven de € 100. ActueelfrlactueelTwitter Friesland. Kies uit één van de bestaande vestigingen die door franchiseformules ter overname worden aangeboden. Op zoek naar een Bed and Breakfast die Te Koop staat in Nederland?


Bedrijf ter overname aangeboden friesland

Met onze unieke tool kun je gratis alle woningen met BB in Nederland met elkaar . Wij zoeken een geschikte opvolger voor de eigenaren van een winkel in . Terkaple Friesland , C. Centraal gelegen in Friesland , op een fraai waterpark gevestigd café restaurant ter overname aangeboden. De recent (deels) gerenoveerde keuken ligt centraal in het bedrijf en is . Han Berendschot biedt coaching en bedrijfsbegeleiding voor horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts