vrijdag 27 januari 2017

Icares studiekeuzetest

Vind de opleiding die bij je past. Icares ondersteunt je bij (inter)nationale studiekeuzes. Gratis studiekeuzetest. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


En als je er wat meer tijd aan wilt besteden de uitgebreidere gratis studiekeuzetest doen. Het is een test van Icares , een adviesbureau voor beroepskeuze en . Een gratis studiekeuzetest biedt dan mogelijk een uitkomst. Zoals veel aanbieders biedt Icares naast de betaalde studiekeuzetest , ook een gratis variant aan. Interessetest voor Taken en Sectoren beroeps en studiekeuze Ixly.


Ten slotte geeft de vragenlijst. Icares studiekeuze test MBO HBO WO VeluwsCollegeTwello. Je kunt hier een studiekeuzetest maken die op basis van persoonlijke interesses een opleiding aanraadt. Doe de online studiekeuzetest op arteveldehs-be.


Icares studiekeuzetest

Wil je feedback in levenden lijve? Specialisten van hogescholen of universiteiten geven jou graag . Je kunt als scholier, maar ook als student, gratis een online studiekeuzetest maken via onderstaande link. Studiekeuzetest Icares Radboud Universiteit.


Hogeschool Rotterdam in samenwerking met Icares een speciale beroepskeuzetest ontwikkeld. Maak een gratis account aan. Een andere handige studiekeuzetest is de test van Icares. De medewerkers van de Career Service maken gebruik van tests van 123test en Icares.


Icares studiekeuzetest

Informatie over het maken van een goede studiekeuze vind je op het . Een studiekeuze maken is belangrijk én leuk. Icares (een online beroepen- en studiekeuzetest ) . Als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen, dan is dit het moment om de studiekeuzetest in te vullen. Een goed moment voor je studiekeuze ! Doe snel de studiekeuzetest.


Heb je nog geen idee welke studierichting bij jou past? Deze test kost je ongeveer tot 10 . Bekijk in SOM welk profiel de leerling heeft en kijk naar de cijfers van de . Icares heeft een uitgebreide studiekeuzetest die aardig blijkt te kloppen. Bij Femke komt de studie logopedie als beste uit de bus. Het hele jaar kun je de gratis studiekeuze -interessetest maken en individueel.


De test maak je in ongeveer . Dan is de beroepskeuzetest iets voor jou. De gratis studiekeuzetest van Icares werkt erg prettig voor leerlingen. Het maken van een studiekeuze is best lastig, maar ook heel leuk.


Bespreek de uitkomst met een keuzecoach van de HvA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts