woensdag 14 september 2016

Chersonissos centrum

De stranden die echt in het centrum liggen zijn smal en heel druk bezocht. Chersonissos op Kreta: de beste tips over Chersonissis, zoals vakantie informatie,. Reviews van attracties in.


Het Star Beach Village ligt op slechts meter van het . Hersonissos Palace is een 5-sterren woning, die een uitstekende accommodatie.

Er zijn geen problemen met de . Het ligt op de helling van de berg . Reserveer hotel in Kreta tegen de beste prijs. De accommodatie biedt een zonneterras en uitzicht op de zee. Profiteer van de locatie van Porto Village, op slechts 3meter afstand. Via een trapje met twintig treden staat u met de voeten in het aangenaam warme zand.


Dichter bij het centrum ligt een kerk in de vorm van een kruisbasiliek.

Ook tref je er een aantal Nederlandse bars en . Gelegen dichtbij parken en een haven, biedt dit hotel toegang tot een prachtig strand . Aquaworld Aquarium ligt op 8meter afstand. Alle units zijn voorzien van . Kies uit een groot aanbod van appartementen in Chersonissos, Griekenland. Routebeschrijving vanaf Heraklion Airport naar Floral Hotel. Vanaf de afslag van de luchthaven volgt u de nationale weg richting Agios Nikolaos.


Deze kerk telt twee ingangen omdat hij is gewijd aan twee. Lees hotelrecensies en vind gegarandeerd de beste prijs van hotels voor alle budgetten . Het complex ligt vlak aan zee op een rustige plek niet ver van het stads centrum. De Griekse keuken kenmerkt zich . Bekijk de beste opties met Prijsgarantie op onze site.


Verblijf nachten en ontvang er 1 . Gemiddelde waardering: 4. Minoïsch centrum geweest. Met Expedia boek je je auto eenvoudig online tegen de beste prijs.

Op een korte loopafstand vindt u ook een supermarkt. Vanaf Ifigenia Appartementen is het minuten lopen naar het centrum van Chersonissos. Centrum en strand op loopafstandComfortabele appartementen. Want GOGO Jongerenreizen weet precies hoe ze voor het ultieme . De straatjes van het centrum zijn daarbij smal en bevatten veel stenen huisjes. Rental Center Crete zet jouw voertuig met een volle tank klaar!


Al beschikbaar vanaf €per dag. PADI Star Diving Center. We have reviews of the best places to see in Hersonissos.


Conferences Greece: creta convention center, travel conferences greece, crete conventions, events hersonissos crete, meetings greece, crete incentives. Vriendelijk personeel, mooie ruime kamer, geweldige ligging, midden in chersonissos centrum maar toch rustig. Voldoende animatie, niet voor kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts