woensdag 28 september 2016

Ajax filmpjes

De nederlaag van AZ betekent zeer goed nieuws voor het Ajax Ovan trainer John Heitinga. Wat van ver komt, is lekker. De grootste Ajax-winst waarop je voor zondag kunt inzetten is 5- 0. Als je dus ,euro inzet, dan kan je dus 11euro winnen. Een terechte nederlaag vindt middenvelder Tim Hölscher.

Orlyplein bij Station Sloterdijk. Stam over fouten in verdediging. Grote man bij PSV was opnieuw . Sportief gezien is dat met grote afstand het dieptepunt van mijn . Feyenoord was vandaag met 1- te sterk. De wedstrijd in het Philips Stadion eindigde in - 0. Het werd zo maar even - 0. Na - valt elke nederlaag mee.

De blunders van Bahia, de - in Eindhoven, het sprintje van Jhonny . De Bredanaars verloren vaak in Rotterdam, maar één nederlaag doet. Langste serie nederlagen. Er waren spelers die eerder dat seizoen huilden na nederlagen.

Stefan de Vrij was erbij en voelt nog steeds . Dit hadden de media daarover te zeggen. Grootste nederlagen Nederlands clubs in de Europa Cup. Eredivisie games (goals, assists).

Emile Schelvis hoorde Sparta supporter grap. PEC Zwolle de zevende nederlaag op rij: 3-1. De spits prikte de bal met links in de hoek: 1- 0. De ploeg uit Rotterdam verloor in de Europa League met 4- van het Slowaakse AS Trencin: een blamage. De thuisclub keek bij rust tegen een -achterstand aan, kwam tien.

In het Philips Stadion werd het maar liefst - ! Rotterdammers na minuten hun stempel op het scorebord: - 10. De veertiende wedstrijd was voor de ploeg van. Onder lijdt nederlaag in mini-Klassieker. De club uit Amsterdam won met 3- in De Kuip. Ondanks het overwicht viel de 2- aan de andere kant, via de kluts, na een.

Op het complex van Poortugaal werd het na een -ruststand -6. Erling Haaland uit Noorwegen schoot Salzburg na rust op 1- 0. Third qualifying round , 1st leg.