dinsdag 2 augustus 2016

Rijksuniversiteit groningen adres

Rijksuniversiteit groningen adres

Groningen links - Kunst en cultuur: Kunstenaars - Groningen Martinistad. Zij maakt schilderijen en geeft workshops en cursussen. Beeldhouwen Gevelsteen atelier Hanzestad kunst. De Stadswerkplaats in Groningen is een openbare werkplaats voor hout en metaal waar iedereen — van beginner tot vakman, van liefhebber tot professional, . Het workshop Drenthe van atelier van Duusk heeft een sfeervollle ambiance, een ruime keuze. Uitgebreide informatie en goede links over workshop.


Cursussen en workshops Groningen ,. Kunstbeoefening) in Delfzijl en volgde daar ook diverse workshops. Ik schilder mijn werk niet, maar ik noem het eerder boetseren met kleur. Geïnteresseerd in cursus beeldhouwen of boetseren ? Workshop en cursus boetseren en beeldhouwen.


Vervolgens ben ik ook begonnen met boetseren. In Groningen , in het kunstencentrum, heb ik jaar les gehad in plastisch vormen van Dick Swaak. Korte en langere cursussen en workshops. Al jaren organiseren wij cursussen en workshops boetseren en pottenbakken in ons . Plantenasiel Groningen.


Rijksuniversiteit groningen adres

Operatie Steenbreek Groningen. Dit kan door middel van cursussen en workshops voor beeldhouwen, boetseren en andere technieken voor ruimtelijke vormgeving. Kunstzinnige dagbesteding in Groningen. Lees meer over onze groepsuitjes en workshops in Groningen. De leukste groepsuitjes in Groningen vind je hier.


Tijdens deze workshop leert u een heerlijke taart en zachte broodjes maken. Marsepeintaart maken en marsepein figuren boetseren. Atelier Margreet Wierda,Drachten. Zomercursus Klassieke Academie, Groningen. Het keramiekatelier bevindt zich in de wijk Lewenborg van de stad Groningen.


Rijksuniversiteit groningen adres

U bent van harte welkom voor een bezoek, na een telefoontje of op goed geluk. Deze workshop elkaar hoofd boetseren is uitvoerbaar in Groningen , Delfzijl, Haren of Stadskanaal. Wil je meer vrijblijvende informatie, klik dan verder hieronder . Decorbouw musical Rattenvanger van. Muurschilderingen Radijsstraat, Groningen Woningbouwver. Een talent van Joke is de kleikunst, waar ze tegenwoordig workshops in geeft.


Creatief bedrijfsuitje. Richtprijs vanaf personen. Februari is er weer een workshop Boetseren is je hoofd leeg maken. Vanuit haar professionele achtergrond geeft Annet workshops en cursussen.


In een kleine groep van. Amsterdam, Groningen , . Ga de strijd aan met klei in een workshop Boetseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts