dinsdag 9 augustus 2016

Adres psychiatrie zmc

Onze Vakgroep Psychiatrie bestaat uit vier afdelingen: Somatiek Psyche U heeft psychologische klachten als gevolg van een lichamelijke . Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek psychiatrie. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts met een ZD-nummer? Adres Koningin Julianaplein 58.


Dieuwke Molenaar, arts, bachelor in filosofie, opleiding tot psychiater. HENCELO (OV) Psychiatrische afdeling van Streekziekenhuis Midden- Twente. De keuze voor de tijdelijke locatie is gevallen op het buitenterrein van het ZMC , achter de afdeling psychiatrie. Voor deze tijdelijk te gebruiken MRI-ruimte . Beschrijving zorgaanbod en professioneel netwerk: De pijlers van de Psychiatrie ZMC zijn de volgende: PAAZ met voornaamste focus ziekenhuispsychiatrie. Het gebouw omvat een centrale balie, – persoonsslaapkamers, . Wat een vreselijke afdeling, ongemotiveerde, lakse verpleging op een uitzondering of na , artsen met veel pretenties, psychiaters die nooit op . Join LinkedIn today for free.


ZAANDAM De crisisdienst voor psychiatrisch patiënten uit de regio's. Zij ga- ven aan dat hoewel de groepsbehandeling in de psychiatrische dagkliniek van het ZMC voor hen waardevol was geweest, de in- dividuele benadering . U voelt zich niet goed en wordt verwezen door uw huisarts naar de psychiatrische dagkliniek. Daar komen zij tot de conclusie dat u depressief bent. Psychiatrie , UMC Groningen. Zaans Medisch Centrum , Gezondheidscentrum Saendelft.


Klik hier voor het adres en de routebeschrijving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts