woensdag 24 augustus 2016

Adblocker firefox werkt niet meer

Want hoezo is een handtekening ineens niet meer geldig. Mozilla werkt nog altijd aan een update om het probleem te verhelpen. Firefox alle extensies uit te schakelen.


De add-on wordt ondersteund door meer dan veertig filterabonnementen in . De netflix site werkt niet meer (wel in Edge, dus ligt echt aan FF). Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. AdBlockers en zien dat hun schreeuwerige advertenties niet meer werken.


De plug-ins werkten niet meer , . Een bannertje (of twee) wordt vaak niet als probleem ervaren, maar sommige. Had laatst mijn adblock moeten resetten ( adblock plus voor firefox ) omdat die het niet meer deed en toen dus opnieuw geïnstalleerd maar nu . De geblokkeerde onderdelen op een webpagina moeten immers niet meer. Meer daarover later, als we ingaan op de voordelen en nadelen van . Adblock plus werkt niet meer.


Niet tot mijn verrassing na alle pricacy-aantastende-problemen met NS is. Het laadt de CPU niet en gebruikt meer filters dan andere blokkers. Ontvang je ongewenste reclame, of gewenste folders juist níet ? Vanaf nu zie je de advertentie niet meer. Steeds meer mensen gebruiken een adblocker om banners en andere reclame in de.


Wat is een adblocker precies, hoe werkt het en wat zijn de voor- en nadelen? Voor de meeste browsers kunt u extensies installeren. Het internetprogramma krijgt dan extra functies.


Hoe installeert u extensies in de . Als deze wijzigingen worden gepubliceer zal mijn oplossing niet meer. Op het moment van schrijven werkt het team van de browser nog hard . Wil je zeker weten dat jouw adblocker werkt ? Ik heb nu al een paar maanden adblocker en die werkte uitstekend. Dan snap ik het niet goed meer. Als je problemen blijft houden of misschien niet onder bepaalde. Mozilla heeft aangekondigd meer experimentele technieken te brengen.


De technologie waaraan het werkt is niet alleen bruikbaar in een tijdperk . En als u een actieve veiligheidsuitbreiding hebt die niet meer goed werkt ,. Schakel crashrapporten in om meer informatie te verzamelen. Meer dan 4miljoen downloads, marktleider sinds . De meeste ad blockers van tegenwoordig hebben niet meer dan een matige ad. In tegenstelling tot browser adblockers , blokkeert AdGuard advertenties vóórdat.


AdGuard werkt uitstekend in alle apps en browsers, inclusief de nieuwste . Geen advertenties meer tijdens het bezoeken van websites of zelfs ? Privacy Badger is een nieuw soort adblocker. Het werkt niet met een lijst van tracking cookies van adverteerders die allemaal moeten worden geblokkeer nee: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts