donderdag 4 augustus 2016

Doelpunten psv ajax 2018

Doelpunten psv ajax 2018

Doelpunt Steven Bergwijn. Pereiro, 2-Luuk De Jong, 3-Berg. KXaA6m ▻FOLLOW US Twitter:. Uitgebreide samenvatting van de kampioenswedstrijd van PSV tegen Ajax. Bekijk ook de compilatie.


Doelpunten psv ajax 2018

PSV won simpel met 4-bij . PSV moet oppassen dat het niet haar eigen negatieve Champions League- record evenaart. De eindscore: één punt, vier doelpunten voor en dertien doelpunten tegen. De Graafschap (1-4) kwam de Serviër naast PSV -spits Luuk de Jong. League en KNVB-beker betrokken bij goals (doelpunten , assists). Het leverde echter geen doelpunt op en Barcelona liep uiteindelijk via . PSV stelde daar 2doelpunten tegenover, gemiddeld per wedstrijd.


Statistieken doelpunten. Luuk de Jong beseft dat PSV titelprolongatie uit het hoofd kan zetten na de nederlaag op. De meest uitgebreide en actuele statistieken van de eredivisie voetbal zoals gele en rode kaarten, doelpunten , wissels, scheidsrechters en toto voorspellingen. De aanvaller van PSV scoorde dit seizoen aan de lopende ban maar. In uitduels (37) werden meer doelpunten gescoord dan in eigen . De eerste echte grote topper is de thuiswedstrijd tegen AJAX op september.


Wat kost dat jou als supporter, een doelpunt van PSV ? Daarbij was het doelpunt van de sterk debuterende Guttierez het meest opzienbarend. PSV maakt onder Mark van Bommel een uitstekende . Ze rekenen zelfs situaties op het veld mee die geen doelpunt opleverden, maar. Via Bergwijn en Lozano waagde PSV ook nieuw pogingen, maar ook die troffen geen doel. Zonder schone doelpunten tegen in de 2de helft.


In eigen stadion was PSV al na iets meer dan een halfuur klaar met de Amsterdammers. FC Utrecht - PSV Eredivisie. Ajax is de recordhouder als het gaat om landstitels in de Eredivisie, in totaal hebben ze.


PSV had negentien keer de topscorer binnen haar team, terwijl Ajax keer een speler had die de meeste doelpunten in één seizoen gescoord had. Als scheidsrechter Makkelie een einde heeft gemaakt aan PSV - Ajax (3-0), waarmee de 24ste. Het tweede doelpunt van PSV , vlak voor rust, is misschien wel illustratief voor dit elftal. Huntelaar geen podiumangst en rijgt hij de doelpunten aaneen.


Hoe anders is de stemming bij PSV , dat zich voor het tweede jaar op rij en de. Ajax bleef tot diep in de slotfase wel zoeken naar een doelpunt , maar de meeste pogingen werden geblokt door de verdedigers van PSV. Sportprogramma met nieuws, achtergronden, reportages, live-verslagen, interviews en studiogasten. Officiële site van Feyenoord.


Met informatie over de club, spelers, competitie en het laatste nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts