donderdag 4 augustus 2016

De luizenmoeder seizoen 2

Terugblik op het seizoen , met bloopers, behind the scenes-materiaal en de leukste scènes. Er is een luizenplaag in de klas van Juf Ank. De Luizenmoeder - seizoen 2. Alle luizenmoeders worden opgetrommeld om . En hoewel er wat vertrouwde grappen in zaten, . Juf Ank heeft een simpel antwoord waarom Rianne in haar klas als meisje wordt gezien: ze is niet.


De luizenmoeder seizoen 2

Anton ziet de mogelijke nieuwe docent uit Vlaanderen niet zitten: Doe de groeten aan Lambik! Hannah probeert het kerstdiner te organiseren, maar loopt tegen allergieën, intolerantie en. Sommige afleveringen van de hitserie trokken vorig seizoen , inclusief. Vanavond op tv: De luizenmoeder. Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent!


Alles over tv, het huis van de Gouden Televizier-Ring. Een jaar na het succesvolle eerste seizoen , kunnen we vanaf vanavond weer kijken naar de Luizenmoeder. De serie was vorig jaar een grote . Hierin werd geacteerd door Bianca Krijgsman, . Winterklaas, april, het zomerfeest en natuurlijk luizenmoeders ! Ik kan niet wachten op seizoen 2. Via de online betaaldiensten NPO Start Plus (€ ,per maand) en.


Tegen de vier miljoen kijkers . In de eerste aflevering zie je dat directeur Anton een nieuwe koers . Waar iederen het eerste seizoen lyrisch was is dat met de Luizenmoeder seizoen wel anders. De kijkcijfers laten dat ook zien. Heb je de zangkwaliteiten van Juf Ank gemist?


Dan hebben we goed nieuws voor je: seizoen van de Luizenmoeder start namelijk vanavond! Gisteravond trok de nieuwe aflevering ,miljoen kijkers, het laagste aantal van dit seizoen. De deuren van de Klimop staan weer wagenwijd open.


De luizenmoeder seizoen 2

De voorbereidingen voor het tweede seizoen zijn immers al begonnen. De toon is meteen gezet. We delen alvast een sneak preview.


De belevenissen van Juf Ank (Ilse Warringa), . Naar het tweede seizoen van de Luizenmoeder werd door veel mensen reikhalzend uitgekeken. Het eerste seizoen trok vol bekijks vanwege . Kijkwijzer: vanaf jaar. En dat Nederland is nog steeds gek is op deze hilarische satire serie op NPO 3 . Meer dan miljoen Nederlanders - vierde aflevering zelfs 4 . We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar bijna is het zover. Nog twee weken geduld en . Het stokje wordt nu overgedragen aan de . Het nieuwe seizoen van de hitserie de Luizenmoeder is weer begonnen. Natuurlijk is Volkert nog steeds concierge op De Klimop.


Hele fijne eerste aflevering van het tweede seizoen. Het seizoen dat vanaf zondag op televisie komt is dus het allerlaatste. Komische serie over de absurde wereld van de lagere school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts