vrijdag 27 mei 2016

Bijbel podcast izb

Bijbel podcast izb

EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. Elke dag minuten bijbellezing en overdenking. Mannenontbijt zo sep. Ontdek de beste podcasts van dit moment over Religie en spiritualiteit.


Online luisteren, gratis podcasts. Evangelische Omroep en de missionaire organisatie IZB. Als je je abonneert krijg je via . Bekijk wie u kent bij IZB , benut uw professionele netwerk en zorg dat u wordt aangenomen. Uniek is dat deze podcast via WhatsApp wordt verstuurd. Een podcast is een geluidsbestand dat je kunt streamen of.


Maar als je zoekt op bijbelstudie podcast krijg je meerdere keuzes. Je kunt je aanmelden door . De missionaire organisatie IZB heeft een brochure samengesteld voor. Door Annemarie Six-Wienen. Abonneer op deze podcast. Kosters: Henk Zijtveld.


Bijbel podcast izb

IZB vanaf maandag december een gratis dagelijkse bijbelpodcast. In een blad van MissieNederland zag ik een oproep vanuit Dabar en de IZB dat ze campingpastors zochten. Ze heeft een man, een kin een baan en probeert tussendoor ook nog . Eerst denk je: dat kan niet voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts