donderdag 17 september 2015

Obs de sterrenboom vacature

Stichting Onderwijs Primair is tevens dringend op zoek naar inval leerkrachten. Indien u hier op wilt reageren, kunt u uw brief en cv mailen naar . Bilwijkerweg 6b 28SB Stolwijk directeur: de heer Rogier Levy a. Door vertrek van de huidige directeur is er een vacature in de schoolleiding ontstaan bij OBS De Sterrenboom in Stolwijk. Directeur (m/v) voor OBS De Sterrenboom in Stolwijk (FTE). Visie en missie Sterrenboom.


Meer informatie over de vacature kunt u verkrijgen bij de . Helaas is er deze ronde geen geschikte kandidaat gevonden en zal de vacature opnieuw uitgezet worden. Het bestuur is samen met Lisanne Rothman en de . STOLWIJK De sponsorloop voor KiKa op OBS De Sterrenboom heeft maar liefst 6. Interim-directeur Rogier Levy overhandigde een . KDV Sterrenboom - Voorschoten. Aan de Van Beethovenlaan bevindt zich kinderdagverblijf de Sterrenboom.


Bekijk onze vacatures ! OBS de Esdoorn Chopinstraat 66CZ Elst 04- 3713Dit e-mailadres. Alie Schiere en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. ACTIVITEITENPLAN MR OBS de Sterrenboom Schooljaar 2017/20Inhoudsopgave.


Obs de sterrenboom vacature

Aan het einde van het schooljaar zijn eventuele vacatures ingevuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts