vrijdag 18 september 2015

Duurste domeinnamen nederland

Wat opvalt bij het kopen van een domeinnaam is dat Nederland , ondanks het hoge internetgebruik, niet eenmaal in de top van duurste domeinnamen. Handel in domeinnamen kan een zeer lucratieve business zijn. Dat geldt met name voor de.


Dit zijn de duurste domeinnamen ter wereld. Vanavond is één van de meest herkenbare commerciële webadressen van Nederland geveild.

De domeinnaam Sinterklaas. Maar wat is een domeinnaam eigenlijk en welke is het duurst ? De meest succesvolle domeinnamen in Nederland hebben een. Deze tien domeinnamen wisselden voor miljoenen van . De handel in domeinnamen kan nog steeds veel geld opleveren. Dat bewijst de recente verkoop van de domeinnaam Sinterklaas. De top vijf van duurste domeinnamen.


De regel van vraag en aanbod geldt voor bijna alles wat je kunt kopen.

Hoe gewilder en zeldzamer iets is, hoe duurder het wordt. Bij domeinnamen is dat. RTL Z Today maakte een lijstje van de duurste domeinnamen. MCN Marketing Communicatie Nederland is uit het Handelsregister . Naast deze toppers valt het op dat de duurste domeinnamen voor websites zijn bestemd die. Een goede registrar van domeinnamen in Nederland is Versio waar men voor een paar euro een . Het veilen van domeinnamen is daarom een lucratieve business: veel.


Iedere maand verwisselen tienduizenden domeinnamen van eigenaar. Op die manier moet het aantal beschikbare domeinnamen verder vergroten. Hoe spannend kan een webadres zijn?


Ontbrekend: nederland Sex. Nederlandse economie doet het veel beter dan die in omliggende landen . NU - Het laatste nieuws het. De verkoop van de domeinnaam is officieel . Die werd hiermee een van de duurste.


In Nederland zijn een paar domeinen voor de hoofdprijs verkocht aan.

Een kleine greep uit een lijst van enkele van de duurste domeinnamen ter wereld:. Domeinnamen worden vaak vergeleken met onroerend goed. Wat zijn de duurste domeinnamen. Hoe belangrijk is een goed gekozen domeinnaam en wat. Breid je kennis uit en.


Duurste domeinnaam ooit is leerzame case voor ondernemers. Deze aankoop zou wel eens de duurste (gepubliceerde) domeinnaamaankoop van Nederland kunnen zijn. De start-up heeft de naam van de . De lijst met duurste domeinnamen wereldwijd bestaat grotendeels uit.


Bijna iedereen heeft wel een domeinnaam ergens laten registeren, ongeacht of je deze ooit gaat . De marktaandelen in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts