vrijdag 11 september 2015

Bijbel podcast eerst dit

EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. Meld je aan via WhatsApp. Elke dag minuten bijbellezing en overdenking. Eerst Dit - Dagelijkse Bijbelpodcast. Tijd inruimen voor stille tijd . Mannenontbijt zo sep.


IZB vanaf maandag december een gratis dagelijkse bijbelpodcast. Als je je abonneert krijg je via . Voor mij een inspirerende manier om de dag te . Online luisteren, gratis podcasts. Uniek is dat deze podcast via WhatsApp wordt verstuurd.


Er is een nieuwe bijbel - podcast voor iedere werkdag. Aan de hand van korte bijbelstukjes wordt je meegenomen in deze dagelijkse podcast. Ben je van de korte spanningsboog? Ed Meenderink - Waarom zijn wij hier? Laat staan het nadenken over een goede en relevante toepassing.


Bijbel podcast eerst dit

Voor deze podcast kun je je gratis aanmelden via . Tijdens de veertigdagentijd komt het NBG dit jaar voor het eerst met een bijbelrooster om te beluisteren. Wie zich aanmeldt, kan van . Zo simpel is bidden met de Bijbel. De Bijbeltekst komt pas daarna.


Zoek eerst het koninkrijk van Go Opw. Ontdek Bidden Onderweg. In de Bijbel lees je ook dat Jezus vaak alleen was met God de Vader.


Op deze website vind je lessen en Bijbelstudies die door Sidney Wilson zijn gehouden of gepubliceerd. Video, Message Title, Datum, Spreker. In de rubriek Podgrond gaan we op zoek naar de beste podcasts.


Fugees- bandgenoot Wyclef Jean alsook haar bovenmatige fascinatie voor de Bijbel. Op Spotify krijgt u alle episodes van Dissect eerst te horen. Bijna miljoen mensen kunnen sinds vorig jaar voor het eerst de Bijbel , of een deel ervan, in hun eigen taal lezen. Diverse podcasts van Klara (de Klassieke Radio) waarin Johan Opdebeeck en. Deze manier van Bijbellezen laat het licht van Gods woord schijnen over de dingen die in jouw.


Er is ook nog een podcast van Sylvia met een Lectio Divina in de cursus dagen van gebed. Hoe is de Bijbel ontstaan, hoe zag de wereld er in die tijd ongeveer uit en hoe. De eerst is hier te beluisteren, de tweede vind je hieronder. En toen hoorde ik voor het eerst dat meest sinistere, meest satanische geluid.


Michal Citroen een documentaire over de feministische vrouwenbijbel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts