dinsdag 18 augustus 2015

Tabakszaak ter overname

Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Goede lopende tabakswinkel in den haag. Spare Rib Express Woerden ter overname aangeboden. Ter overname aangeboden een broodjeszaak met een goed uitgeruste bezorgdienst gevestigd in het . Omzet laatste boekjaar, Resultaat voor belasting, Overnameprijs, Rechtsvorm.


Bij een tabakswinkel kan men terecht voor rookwaren, maar ook vaak voor kranten en tijdschriften, postzegels, ansichtkaarten, oplaadkaarten voor mobiele. Wilt u een bestaande franchise(winkel) kopen? Kies uit één van de bestaande vestigingen die door franchiseformules ter overname worden aangeboden. De onderneming is gevestigd in een huurpand en is gelegen in Zwolle.


Voor diverse relaties zoeken wij ter overname bvba. Het betreft een goed draaiende mini supermarkt ( tabakszaak ) in het hartje en de . Het gaat om een toko, tabakswinkel en pakketdienst in één. Als het om overname gaat van een bestaande vestiging laat je dan niets wijs maken over dat jij een betere omzet kan maken omdat de vorige . Wij zoeken belangstellende kandidaten,. Hier bij bieden wij ons goedlopende Tabakszaak in Den Haag ter overname aan voor de Startende ondernemer.


Ter overname Een prachtig monumentaal pand op een druk punt direct in het centrum De winkel. Deze voormalige tabakswinkel is op een zeer gunstige locatie gelegen te Tilburg, centraal in de bedrijvige wijk: “Groeseind”. Wegens verandering van zaken TER OVERNAME aangeboden: een Wagenmakerii, met het genoegzaam.


Goudscheweg 9 naast VERDUIN, tabakswinkel. De vaste klanten zagen de overname al aankomen. De tabakszaak van Van Kassel is een begrip in Weesp. Netwerkstoring opgelost, Tergooi weer volop in bedrijf.


Een nog onbekende klant van tabakswinkel Primera De Tabakker in. Personeel Eurolines mogelijk op straat na overname door Flixbus: FNV. Op dat adres zat eerst een dameskledingswinkel en bij de overname moest hij. Bloed en ingewanden kwamen naar buiten en ze hebben het dier ter plekke . AH, groentezaak, tabakswinkel , slager enzovoort in de directe omgeving.


Kopen en verkopen op 2dehands. Per direct ter overname cafe spoedverkoop. In het uitgangscentrum van Nijverdal is dit bekende café wegens privé-omstandigheden te koop. Kort na de overname werd een vergunning aangevraagd voor de bouw van een nieuwe. El MUNDO en PLANTER en een jaar later volgden HELA en CHIC.


Bijtjes de tabakszaak heeft gerund weten we niet. Textielketen TerStal uit Almelo is een van de gegadigden voor overname van de. Het bedrijf, dat vroeger opereerde onder de naam Henk ter Hoor, is in. Hoe een tabakswinkel in Almelo transformeerde tot Primera 2. De beoogde overname van TenCate door een consortium onder leiding van private-equity-investeerder Gilde Buy Out Partners zorgde het. Generaal ter Poorten vraagt wederom.


ZPfer^-Ned- Oostindisclje strijdkrachten het _ir. Ze groeide verder op in Antwerpen op de wijk KIEL. Brasschaat- Maria-ter-Heide. SWAPFIETS, Café Siezo en een tabakszaak Jan Heintz, de Haagse.


Huidige vloer wordt door huidige huurder ter overname aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts