donderdag 13 augustus 2015

Horeca te huur oost vlaanderen

Oost-Vlaanderen (Provincie). Oost - Vlaanderen (Provincie). We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht horeca oost vlaanderen , met prijzen vanaf.


Horeca te huur oost vlaanderen

Frituur over te nemen gelegen centrum Sint Kwintens Lennik( huurkoop mogelijk). Handelspanden, winkels,. Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. Grootste aanbod commerciële ruimtes. Horeca te koop in Oudenaarde.


Ruim, lichtrijk handelspand dat ook kan dienen als kantoor of kleine horeca. Het verkert in goede staat en ligt temidden van een hippe buurt n… € 1. Frituur regio Begijnendijk - Aarschot met slaapkamers - overal airco - warm - koud - zaak staat over te. Prachtige en zeer goede hoekligging aan drukke Ringbaan te Gent – mooie en goede. Gent een mooie handelsactiviteit (geen horeca ) of kantoor uit te bouwen. Het was een heilige plicht om een vreemde toe te laten in je huis en hem onderdak . Ook over te nemen horeca.


Horeca te huur oost vlaanderen

Op zoek naar een horecazaak. Hieronder ontdek je alle over te nemen horecazaken die wij momenteel in. Indeling: Gelijkvloerse horecaruimte van 68m² met toog, kleine, berging en.


Stand op beurs voor horeca. Cafetaria ter overname incl. Nederlandse eigenaar km over de grens . RestOrent is dé specialist voor de horeca - en feestverhuur voor zowel particulieren . Instapklare commerciële ruimte . Dit concept is uniek in Vlaanderen en ver daarbuiten. U zoekt feestmateriaal voor uw evenement?


Stefan heeft het in huis. We bieden u een ontzettend gevarieerd assortiment aan kwaliteitsvol horeca - en. De facto heeft een uitgebreid aanbod te.


Door deze website te blijven gebruiken, stemt u in met ons gebruik van deze cookies. Dit ruim en leuk appartement wordt exclusief te huur aangeboden door access estate. Nu is het aan u om deze Engelse cottage opnieuw te doen opleven. Maar de lokale neringdoenden en horeca -uitbaters deden gouden zaken door de.


Momenteel is de zaak zes dagen per week geopend van 16. Droomt u ervan ooit uw eigen café, restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen? Vanwege het specifieke karakter van de horeca heeft de overheid regels. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst. Deze zaak is gelegen op de grens van Mortsel en Edegem en is een begrip in deze st … slpk.


De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Op deze site treft u honderden te koop aangeboden horecabedrijven aan. Deze worden aangeboden door meerdere horecamakelaars. Om hiervan te genieten moet u tijdens uw ISPC aankopen in Gent of Luik de.


Of u wenst eten te bereiden en heeft nood om te koelen en bij het koken aan goederen? U plaatst zelf eenvoudig en handig uw gereserveerde party producten als eveneens horecamateriaal en restaurant inrichting. Ligt jouw passie in horeca ? Dan is dit een unieke kans voor jou! Een ideale kans om je droom als horeca ondernemer met goesting uit te bouwen. Wij geven onze gasten graag de vrijheid om zelf te koken of gebruik te maken.


VLAANDEREN Zuidelijkste badplaats, een stukje Vlaanderen in eigen land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts