maandag 22 juni 2015

Vacature directeur hogeschool utrecht

Vacature directeur hogeschool utrecht

Pagina van vacatures. Op Padualaan vind je alle lerarenopleidingen van de HU. De HU Campus vormt daarbinnen een hechte community. Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


Vacature directeur hogeschool utrecht

DIRECTEUR INSTITUUT VOOR . Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Op zoek naar een opleiding die bij je past? Hier geloven we in samenwerking en individuele groei.


Kenniscentrum Sociale Innovatie werken een directeur , . Dat blijkt ook uit een interview met Ilan Westphal, directeur HU Diensten,. Vervolgens heb ik op meerdere vacatures. Eén van de pijlers in die strategie is voor Eric van den Bos, directeur ict van de HU het ontwikkelen van een leeromgeving die klaar is voor . om ook de interne vacatures en projecten te zien. Je kunt op deze vacature reageren via onderstaand formulier. Word jij gemotiveerd om te . Op deze pagina staan de HKU vacatures.


Vivaltes is een spin-off binnen het Utrecht Science Park. Af en toe hebben we stageplaatsen beschikbaar. Als je interesse hebt, stuur dan een . Werken bij één van de beste hogescholen van Nederland? Bij Tio in Utrecht werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn toekomst.


Vacatures : seminarium. Martin Huisman RM, voorzitter en directeur van NIMA, over de . Voeg in de bijlagen je motivatie toe en vertel ons welke functie jij graag zou willen bekleden als nieuw bestuurslid van . Om haar nalatenschap te. Directeur instituut voor life sciences and chemistry. Bijvoorbeeld als onderwijsdeskundige of als directeur van een basisschool? Naar wat voor soort onderwijs vacature ben jij op zoek?


Vacature directeur hogeschool utrecht

De HU kent een bijzondere traditie van relatief grote Studentparticipatie. Amersfoort en de locatiedirecteur HU Amersfoort. Wanneer je dan een vacature hebt, kan je in deze groep kijken en de instroming veel soepeler laten . De reactietermijn voor deze vacature is gesloten. Als instituutsdirecteur geef jij leiding aan het instituut en ben je het.


Ook lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de HU. Deze vacature blijft openstaan totdat we een passende kandidaat hebben gevonden. Compleet overzicht van vacatures in het onderwijs. Schrijf je gratis in en ontvang de vacatures in je mailbox.


Hogeschool Utrecht Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts