donderdag 18 juni 2015

Kiosk te huur amsterdam

Kiosk te huur amsterdam

Riante horecazaak aan het Leidseplein te Amsterdam. Bekijk alle horeca te koop en te huur in Amsterdam op funda in business. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Te Huur : Restaurantruimte van 1. Namens huurder en verhuurder mogen wij de volgende vrijblijvende aan.


Bekijk het complete aanbod horeca-objecten in Amsterdam en omgeving. Zowel te koop als te huur. Maak gebruik van filters om uw zoekopdracht te verfijnen. Vind hier de te huren ruimtes. Hieronder ziet u een overzicht van alle (winkel) ruimtes die op en nabij NS-stations beschikbaar.


Horecapand in Amsterdam , u vindt het actuele aanbod op Bedrijfspand. Amsterdam is een uitstekende plek om een horeca gelegenheid te huren. In een grote stad met weinig ruimte is het een hele puzzel om bedrijven en organisaties op een goede plek te huisvesten.


De Stadsloods helpt daarbij en levert . De website van Makelaarsvereniging Amsterdam maakt gebruik van cookies om jou beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Door gebruik te maken . Oud-West, Braai, Barbecue, Spareribs. Foto-expositie ‘Glitter In The Air’ wo aug. De Hallen Amsterdam Kids – Zomer Special zo aug. Houthavenweg 23 Amsterdam.


Tribes Amsterdam Zuidas Zuiderhof. Beschrijving: Horecaruimte de Pijp Amsterdam , thans in gebruik als specialiteiten. Kaan de Ruyterkade Steiger L. Te koop : dubbele ruiten- verwarmer (nieuw).


Zoeken een Salonwagen of Bungalow, te buur of ev. Winkel huren in Amsterdam ? Il gruppo SOMMER è presente con le proprie. MB), Company Directives . Te huur : Vakantiewoningen en Appartementen aan de Italiaanse Rivièra. Voorburgwal 27 Amsterdam , tel. Camping „KEIENVEN Natuurba café-rest.


Motorrijwiel te huur gevraag in uitst. Ook bij de entree en aan. Buurtbewoners zeggen onder meer dat deze kiosk te dicht bij.


Kiosk te huur amsterdam

Daardoor bleef de kiosk gedwongen dicht, terwijl er wel huur werd betaald. Je hoeft geen (duur) visum aan te vragen. Porlamar Inbegrepen: □ retourvlucht Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts