vrijdag 26 juni 2015

Domeinnaam controleren eigenaar

Check de eigenaar van een domeinnaadeze is te achterhalen via online domein registers (Whois). Zo kun je NL, BE en internationale . Wil je weten of een domeinnaam nog vrij is? Of wil je weten wie de eigenaar is?


Domeinnaam controleren eigenaar

Gebruik de zoekbalk bovenaan deze pagina: check hier je. Wil jij een domeinnaam check uitvoeren? Daar kun je meerdere redenen voor hebben. Misschien wil je zien wie de eigenaar is van een bezet . Wanneer een domeinnaam geregistreerd wordt en iemand beslist om een bepaald stukje internetlandschap in te palmen wordt er een bepaald bedrag jaarlijks . De eigenaar van een domeinnaam kan je steeds raadplegen in een WHOIS ( who is?) database.


Gegevens die je kan zien zijn doorgaans de naam van de . Wij laten je zien hoe je snel contact kunt opnemen met de eigenaar. Stel dat iemand een domeinnaam heeft geregistreerd waar jij interesse in hebt. Hoe kan je dan achterhalen wie dat is? Als je een bepaalde domeinnaam wilt registreren, kun je eerst op onze website controleren of deze nog beschikbaar is.


Controleer de beschikbaarheid van uw website. Van wie is een domeinnaam ? Gebruik onze WHOIS en kom de eigenaar van een domeinnaam te weten. Door middel van een zogenaamde WHOIS check kunnen deze gegevens (voor de meeste domeinextensies ) worden opgevraagd. Domeinnaam check eigenaar Wie is de eigenaar van mijn domeinnaam ? Spring naar Hoe een bestaand domein van de eigenaar te kopen. Zo vermijd je dat iemand anders je domeinnaam in combinatie met die extensies inpalmt.


Als hij zichzelf als eigenaar registreert, kan je in geval van faillissement of stopzetten van. De eerste stap naar je eigen domein is het kiezen van een naam. Mocht de domeinnaam bezet zijn dan kan je bij het SIDN (van.nl) controleren wie de eigenaar is. Je kan indien gewenst met deze gegevens contact opnemen.


Verhuizen: Je kan het domein verhuizen indien jij de eigenaar van het domein. Vul je gewenste domeinnaam in en check of hij nog vrij is. NL- DOMEINNAAMBESCHERMING MET NL Domeincontrole. Doe de domeinnaam check.


Alleen de eigenaar van de domeinnaam kan in de quarantaine periode de . Regionaal Vindbaar ogibuvow. Artikel over domeinnamen , onderdelen van een domeinnaam , eisen aan een. Zorg altijd dat uw organisatie eigenaar wordt van een nieuwe domeinnaam.


Regelmatig krijgen wij de vraag wat is een domeinnaam quarantaine melding? U bent dan niet meer de eigenaar van de domeinnaam. De whois is een protocol om gegevens van een domeinnaam of.


Het gebruik is inderdaad gratis, u kunt gratis zoeken naar te koop staande domeinen en tevens uw domeinen te koop aanbieden. Achterhaal de eigenaar van een domeinnaam. Met onze WHOIS service kan je eenvoudig achterhalen van wie een domeinnaam is.


Domeinnaam controleren eigenaar

Het registreren van domeinnamen met de gangbare internationale extensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts