donderdag 19 maart 2015

Master management deeltijd

Elsevier en Keuzegids . Je kunt ook een voltijds MSc -programma van RSM in deeltijd volgen (overdag). Informatie over het masterprogramma Organisatie, cultuur en management van de. Master of Science ( MSc ). De opleiding start keer per jaar. De deeltijd master , voltijd master en de duale master.


Ruim van de organisaties werkt projectgestuurd. De hbo- master Project management aan Hogeschool Utrecht geeft je tools om een excellente en . Alternative header text. Grote steden hebben te maken met taaie vraagstukken en complexe.


Breda University of Applied Sciences staat al vijftig jaar bekend om haar uitstekende toerismeopleiding. Wil jij veel keuzemogelijkheden, internationaal studeren . Lees in dit blog alles over de meest geschikte masters. Lees meer over deze hbo-opleiding. Op zoek naar een opleiding bestuurskunde in deeltijd ? Heeft u al enige ervaring in en rond het management van organisaties en wilt u uw kennis verdiepen?


Master management deeltijd

Leiderschap vraagt om ontwikkeling van jou als persoon en als manager. Als manager , (senior)beleidsmedewerker of projectleider wil je de ontwikkelingen en trends in de maatschappij een stap voor blijven. Lestaal Nederlandstalig.


Het programma staat momenteel zelfs in de top-van masters met de beste . Bij NTI kan je in deeltijd een masteropleiding volgen! Verdien je master met een erkend diploma bij NTI. De Hanzehogeschool biedt zowel voltij deeltijd als duale masters aan in de belangrijkste. Studieduur is 2-jaar. Schrijf u in voor een praktische master of post-hbo studie op Avansplus.


Master management deeltijd

Startdatum oplopen Naam oplopen Naam aflopend. Management , Techniek en Bestuur. Zoek de masteropleiding. U kunt ervoor kiezen om in voltijd of deeltijd te studeren. Een MBA is een masterdiploma in Business Administration.


Tweejarige deeltijdstudie met MSc -graad. PART- TIME MSc IN MANAGEMENT KENNIS VERDIEPEN EN VERBREDEN. These positions can include management or policy-making roles in large . Tijdens de master in management werk je aan je conceptueel inzicht in de diverse functionele gebieden van de bedrijfskunde. Je krijgt daarnaast meer voeling . Je hebt al een managementopleiding in gedachten en je wilt graag weten of die.


Radboud Universiteit instromen in het aansluitende masterprogramma. Betaalde ( deeltijd )studie én 40-urige baan in de Finance of IT sector .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts