maandag 16 maart 2015

Faculteitsbestuur letteren rug

Faculteitsbestuur letteren rug

Faculteit der Letteren t. Hoogleraar Oudgriekse Taalkunde. RUG , hebben weten neer te zetten. Eindelijk is binnen de faculteitsraad van Letteren de democratie teruggekeerd. RUG werken is aan verandering onderhevig en het faculteitsbestuur werkt . Gemiddeld dertig studenten per vak.


Rijksuniversiteit Groningen ( RUG ) opgezegd. Zowel een staf- als een studentlid van de faculteitsraad Letteren moet over. Het RUG -bestuur beslist uiteindelijk over de samenstelling van de . RUG -historicus Eelco Runia is plotseling opgestapt. Zij wordt door het College van Bestuur van de RUG benoemt voor een . Onderwijs: Interne brief van het faculteitsbestuur Letteren in Groningen:. Letteren Vooruit, een studentenfractie in de faculteitsraad van letteren , stelt naar . Binnen de RUG wordt circa van het budget voor faculteiten . Maar het faculteitsbestuur worstelt met het feit dat het bedrag vooralsnog niet structureel.


Reden daarvoor is het aftreden van RUG -bestuursvoorzitter Sibrand . Er is vorig jaar flink door de RUG geïnvesteerd om videocolleges mogelijk te . Wat is Letteren Vrouwen Netwerk (LVN)? Het LVN is een netwerk van. Volgens het faculteitsbestuur kunnen we geen andere kant meer op.


Faculteitsbestuur letteren rug

Reactie onderwijsdirecteur . Het faculteitsbestuur Letteren heeft naar aanleiding van het . Geen ukrant tot augustus. Inspectie onderzocht financiële handelwijze RUG. De faculteitsraad van Letteren wil zowel een staf- als een studentlid laten . RUG -breed overleg en bij externe overleggen. Internationale en Nederlandse studenten kunnen alleen op gelijke voet . Bedrijfsvoering in faculteitsbestuur Letteren.


Godgeleerdhei Wijsbegeerte en Letteren , bestaand. Letterenfaculteit vd RUG destijds zwaar onder het mes ging. Tevens heeft Wim Vuijk vanuit de RuG bij de voorselectie geholpen. Op de hele RUG is er een structureel tekort aan docenten.


Faculteitsbestuur letteren rug

Tijdens de sit-in zal de problematiek aan de RUG aan de hand van. De RUG heeft onderzoekers en docenten die vanuit wetenschappelijke. Bij de faculteit kwam naast de faculteitsraad ook een dagelijks bestuur. De RUG kent daarnaast de traditie van het harmoniemodel: dit houdt in.


Zo kent de faculteitsraad Letteren studenten en personeelsleden. Regeling beurs promotiestudenten van het faculteitsbestuur een beurs. SPP faculteit Letteren voor clusterbesturen en faculteitsbestuur (deelnemers).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts