donderdag 19 maart 2015

Cursus keramiek brasschaat

Drenthe is hekkensluiter met laagste stijging nieuwe bedrijven afgelopen maand. Al gauw besloten wij te gaan . Tynaarlo (Noord Drenthe ) en de omliggende regio. Keramiek Atelier Meppen.


Cursus keramiek brasschaat

De leden schilderen, tekenen en beeldhouwen, maken keramiek en grafisch . KUNST- EN CULTUUR 4DAAGSE MIDDEN- DRENTHE ATELIERROUTE . In Echten maken ze keramiek op traditionele Oosterse wijze. Raku is een Japanse techniek die in de 16e eeuw gebruikt werd voor het maken . Lijkt het je ook leuk om met klei te werken? Wij organiseren onder andere keramiek cursussen en workshops! Naam, Plaats, Kunstvorm. Leitze Pleijn, Bennevel Overige . Altijd een unieke creatie.


De veelzijdigheid van . Of je interesse nu uit gaat naar schilderijen, keramiek of beeldhouwkunst, voor de . Ambachtelijke gemaakte vogels. Zie voor de routing op de site onder contact. Ik organiseer verschillende workshops in Holsloot ( Drenthe ). Het museum is een van de . Hier gaan we aan de slag. Heeft haar jeugd doorgebracht in Meppel. Na jarenlang in Enschede te hebben gewoon nu weer terug in Drenthe.


Klei met Kleur is het keramiekatelier van Inge Oudshoorn. U kunt heerlijk genieten van Engelse high-tea in de serre met een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Kaart en wegbeschrijvingen . Tussen de boerderijen ligt een unieke beeldentuin van 20. Ideaal tijdens een weekje Drenthe , overnachten in de buurt, op een camping of in een huisje of in een pension.


Na het biskwiebranden in de elektrische pottenbakkersoven wordt de geglazuurde keramiek nog eens gebakken, vaak in één van de buitenovens zoals de . Duizenden bezoekers genieten. Sinds Anneke in Drenthe woont laat zij zich verbazen door het oerelement klei. Docent keramiek Centrum voor Kunst en Cultuur, ICO Assen. Tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest, personeelsfeest of groepsuitje voor medewerkers of relaties. Sonja van Dijk • keramiek.


Galerie Huis ter Heide, kunstenaarscollectief in Drenthe. De galerie toont werk van de 12. In een oase van rust bekijk je de mooiste . DeKunsttuin in Veenhuizen is een bijzondere beeldentuin waar keramische kunst de. Ze ging echter de richting keramiek volgen nadat ze een lezing bijwoonde.


Norg in Drenthe verhuisde, waar ze een atelier had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts