dinsdag 31 maart 2020

Deeltijd master bedrijfskunde

Deeltijd master bedrijfskunde

Hbo- opleiding HRM in Diemen, Haarlem en Rotterdam. Wil jij later graag met mensen werken? Kies dan voor de opleiding HRM van Inholland. Kom Human Resource Management Bachelor voltijd studeren bij NHL Stenden Hogeschool. Lees meer over deze hbo- opleiding.


Deeltijd master bedrijfskunde

Volg nu de meest succesvolle praktijkgerichte opleiding voor HRM professionals! Dat ben je als je de opleiding Human Resource Management ( HRM ) volgt. Je vindt het leuk om met mensen te werken, hebt inlevingsvermogen en bent creatief . De hbo- opleiding Human Resource Management bereidt jou voor op de uitdagingen van de arbeidsmarkt.


Ben jij klaar voor een toekomst als HR - professional? Wij bieden een gevarieerd aanbod opleidingen , trainingen, cursussen en workshops. Je moet in de rol van HR -adviseur namelijk rekening houden met zowel de organisatie . Bekijk alle opleidingen ! Opleidingen Human Resource Management voor professionele officemanagers. Heb jij interesse in mensen en organisaties?


Dan is de opleiding HRM iets voor jou. Bij de opleiding medewerker human resource management maak je kennis met de verschillende onderdelen van het werk. Denk daarbij aan arbeidsrecht, . De 2-jarige deeltijdopleiding HRM (HBO) raakt zowel de menskant als bedrijfskundige kant van het vak. Meer informatie, een adviesgesprek of meld je aan! In deze bedrijfskundige opleiding staan vraagstukken rondom arbeid centraal.


Als HRM -professional vraag je je altijd af wat dergelijke vraagstukken betekenen. Dan zit je goed bij de opleiding. In deze opleiding ontwikkel je een brede strategische kennis op het gebied van PO en HRM.


De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied passeren de . Als Human Resource Manager ben je dé professional die zich bezig houdt met zaken als . Een medewerker hrm is te vinden op de personeelsafdeling van (grote) bedrijven. Medewerker human resource management ( HRM ). Deel onze website met je vrienden en relaties op de . Alles weten over de studie Human Resource Management ? Ben jij werkzaam als HRM adviseur en zoek je verdieping in een of meerdere aspecten van het vak? Hoe lang de opleiding duurt, hangt af van je vooropleiding, je inzet en hoe jij je . De opleiding HR management op HBO niveau is bestemd voor iedereen die in korte tijd opgeleid wil worden tot personeelsfunctionaris. HR Academy verzorgt de HR trainingen, cursussen, opleidingen , seminars in het HR gebied. Gecertificeerde events voor HR -Professionals.


Het postgraduaat HRM biedt verschillende modules en masterclasses aan om de . Assistent-accountant, AA-accountant, register-accountant (opleidingen ). Werken op een afdeling personeelszaken: dat zie jij wel zitten. Volg deze opleiding en je gaat bijvoorbeeld vacatureteksten maken en cursussen regelen. Bij NHA vind je een opleiding die bij jou past. Human resource management op HBO-niveau studeren? Deze studie bereidt je namelijk voor op een veelzijdige baan.


Deeltijd master bedrijfskunde

Een job waarin gevoel voor mensen en verstand van . Het eerste jaar van de opleiding is bedoeld om je een goed beeld te geven. Na je afstuderen heb je je Bacholor of Human Resource Management behaald. Je ondersteunt bij uiteenlopende HRM -processen op het gebied van werving en selectie, opleidingen en trainingen, en arbeidscontracten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts