vrijdag 20 maart 2020

Cafe over te nemen limburg

De zaak wordt voltijds gerund door mezelf… Regio: Limburg. Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Het grootste aanbod voor een horeca in Limburg (verkoop) vind je op Immoweb.


Puurs - Trendy retro café over te nemen. Deze knappe zaak heeft een goed stabiel omzetcijfer, een uitstekende ligging, een prachtig interieur en tevens een. Horeca zaken zoals frituur, restaurant, brasserie, café ,. Runkst, Limburg , Belgium. Prachtige druk bezocht concept meer zeer hoge omzet over te nemen op Top Locatie.


Berichten over over te nemen geschreven door lutje. Te koop centrum Valkenburg aan de Geul restaurant-lunchroom met 60. Bergen ( Limburg ) Authentiek ingericht restaurant, gevestigd in een hoek. WINGENEHorecapand te huurDeze horecazaak, voorheen dienstig als café , situeert zich in het échte centrum van Wingene, vlakbij de kerk. Genk, Provincie Limburg.


Restaurant Convives in Voerendaal- Limburg. Café - Zaal: de Keizer te Meerssen. Over te nemen : goed draaiend café met prachtige hoekligging te Berchem. Bekijk het aanbod van Horecahuis Limburg , of neem contact op voor een persoonlijk (advies)gesprek.


Bekijk direct het te koop of te huur staande aanbod op onze website. Gezocht naar een goed draaiende frituur met woonst omgeving in Noord Limburg. Bekijk alle horeca te koop en te huur in Limburg op funda in business. Overnameweb zet je op weg om een zaak over te nemen of over te laten.


Cafe over te nemen limburg

Limburg - Onderneming voor Arbobegeleiding, re-integratie en verzuimmanagement. Zaak in accessoires voor katten en kleine honden over te nemen in provincie Luik. Café (met mogelijkheid uitbreiding brasserie en-of bouwgronden) over te . Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op Instellingen te klikken.


Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op. Uw eigen café of brasserie beginnen? Bekijk hier de onmiddelijk beschikbare panden om over te nemen ! Immo- Café : horecazaken te koop, te huur of over te nemen. Horecabedrijven en Horecapanden in voornamelijk Nederlands Limburg. Het oudste, bekendste en gezelligste café van Ninove en omstreken is over te nemen.


Cafe over te nemen limburg

Dit gezellige praatcafé maar ook HET carnaval- en evenementencafé van . Door tientallen jaren ervaring binnen de horeca beschikken onze horecamakelaars over een enorm netwerk dat alle facetten van de horeca omvat. Ik horeca te koop limburg akkoord Ik ga niet akkoord. Molenhuis langs de Potterierei te Brugge over te nemen. Eethuis te koop in Enkhuizen.


Onlangs gerenoveerd café met parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde,. Frituur over te nemen Regio Zolder – Zonhoven – Hasselt. Firma gespecialiseerd in dakwerken over te nemen regio Noord- Limburg Deze firma, actief in . Een BB overnemen in Noord-Brabant, Limburg of Friesland? Door een Bed en Breakfast over te nemen , begin je je Bed en Breakfast met een vliegende start.


Op zoek naar een locatie voor jouw nieuwe zaak? De brouwerij heeft een aantal prachtige panden te huur. Bij de Eigen Horeca Makelaar vindt u een breed aanbod van horecagelegenheden die over te nemen zijn voor aankoop of huur, verspreid over heel Nederland. Ook jonge koppels schrikken er niet voor terug om in Voeren een horecazaak over te nemen.


Drie maanden geleden openden Joke Van Breda . Vind hier alle bedrijfsvastgoed te huur in provincie Limburg. Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! HANDELSFONDSEN OVER TE NEMEN.


W-Groep is geen immokantoor. De handelsfondsen op onze website worden aangeboden vanuit eigen beheer en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts