vrijdag 31 mei 2019

Social work duaal

Social work duaal

Kies dan voor de opleiding Social Work duaal. Samen met het werkvel je docenten en medestudenten ga je aan de slag met de sociale vraagstukken van de . Je volgt colleges en werkgroepen en maakt gebruik van digitale werkvormen. Daarnaast werk je samen met studenten, docenten, . Wil je het beste in mensen naar boven halen?


De hbo-opleiding Social Work biedt die kans. Duaal en flexibel, je leert op school én werkt. Ben jij echt een mensen-mens? Volg dan de duale opleiding Social Work ! Je leert methodisch werken en . Mensen kunnen zich op verschillende manieren gedragen waardoor zij zich in de nesten werken. Je bent reeds gestart of staat op het punt om te starten met een schakeltraject of duaal opleiding HBO- of WO-accountancy.


Social Work deeltijd leidt jou op tot allround sociaal werker die in het brede werkveld van zorg en welzijn kan werken met alle doelgroepen. Dat vinden we het allermooiste. Je werkt met mensen in hun.


Social work duaal

Nieuwsgierig naar de deeltijdopleiding Social Work ? Deeltij duaal en cursussen. Kom Social Work Bachelor deeltijd studeren bij NHL Stenden Hogeschool. De deeltijdopleiding Social Work is een flexibele opleiding met een afwisselend. Voor deze geaccrediteerde deeltijd- en duale opleidingen zal de komende jaren.


Een duale -opleiding is een hbo-opleiding in de vorm van werkend leren. De deeltijd-bachelor Social Work leidt u op tot sociaal werker op het terrein van preventie, psychosociale ondersteuning, ontwikkelingsgerichte ondersteuning . De bacheloropleiding Social Work in deeltijd wordt verzorgd door de Academie voor Sociale Studies. Wij richten ons in de opleiding op de hulpverlening aan . Interesse in de HBO-opleiding Social Work duaal ? Deze opleiding kun je volgen bij Christelijke Hogeschool Ede Ede. De deeltijd bachelor-opleiding Social Work van Saxion leert je mensen te begeleiden die voor korte of langere tijd hulp nodig hebben. Als social worker help jij mensen om hun woon-, werk- of gezinssituatie te verbeteren.


Social work duaal

Andere mensen hebben langdurig ondersteuning nodig, zoals mensen . Blijf je je verwonderen over mensen en hun gedrag? Je ontwikkelt jezelf tijdens de opleiding tot een flexibele professional en . Bij Social Work duaal ontwikkel je jezelf tot sociaal professional van deze tijd. Je kiest modules die passen bij jouw werk en interesses. Wil jij je verder ontwikkelen als professional in de sociale sector?


Als je de duale opleiding Social Work bij de HAN wilt volgen, solliciteer je op een leerwerkplek . De opleiding Social Work leidt je op tot zorgprofessional. Volg de opleiding Social Work aan HZ University of Applied Sciences. De HBO-opleiding Social Work is te volgen in voltij deeltijd en duaal.


De duur van de opleiding is jaar. Studiebelasting De studie is opgedeeld in fases: in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts