vrijdag 31 mei 2019

Hoe slim ben ik

Ze zijn gelan de aliens! En jij mag ze rondleiden op aarde. Natuurlijk hebben ze een heleboel vragen over onze planeet en haar bewoners.


Bezoek onze Cookie statement , om meer te weten te komen over hoe u cookies kunt deactiveren en het aanmaken van gebruikersprofielen . Lukt het jou om deze drie vragen op te lossen? Ons IQ zal ongetwijfeld hoger zijn dan dat van een aap, maar hoe slim zijn we nu echt?

Heb jij altijd al willen . Wil jij weten hoe slim jij bent doe dan deze slimheids test van wel vragen dus dan kom je wel te weten of. Hoe slim ben je eigenlijk? En wanneer kun je je aandacht er wel bij houden? Of vind je bepaalde vakken juist heel moeilijk? Had jij tienen op je rapport of ben jij een keer blijvenzitten?


Het maakt niet uit, wij hebben een test ontwikkeld die je zal vertellen hoe slim je nu echt bent! The game score is presented as IQ points but this is not a legitimate IQ test.

Gratis IQ Testen voor kinderen, volwassenen, studenten en scholieren. Voor Welke Sport Ben Jij Gemaakt? Quiz Games And Funny Riddles To Test How Attentive. Highlights info row image. Page TransparencySee More.


Me is een pagina waar je deel kan nemen aan quizzen en tests over van alles. Je kunt ook je eigen quiz maken. Altijd al willen weten of je een beetje slim bent, maar te lui voor een echte IQ-test ? Dan zijn deze vragen echt iets voor jou.


Waar komt het vandaan en hoe duurzaam is het? Test je kennis met deze quiz en kom erachter of je vet slim bent of oliedom. Leuk ideetje voor het weekend: testjes maken!


Bijvoorbeeld checken hoe slim je bent, of hoe vies. Check het op de test-site van Quest! Ik heb één keer meegedaan aan een IQ-test en scoorde 1punten. Als data scientist vraag ik mij af: Wat is mijn IQ werkelijk? Want dit is maar één test.


Tijdens de intelligentietoets moet je bijvoorbeeld figuren herkennen in plaats van rekensommen maken.

En het gaat er niet om dat je weet hoe. URL van de gadget-specificatie kan niet worden gevonden. Hier onder staan vragen die je kan beantwoorden. Op zaterdag november om 14:uur organiseert Mensa Nederland een intelligentietestsessie in Zwolle.


De gebruikte intelligentietest is. Activeer Flash om deze game te kunnen spelen. Dat kan de Centrale Eindtoets zijn (voorheen de Citotoets), maar ook de de IEP, Route AMN Eindtoets en de Dia-eindtoets. Je prestaties op school hoeven bijvoorbeeld niets te zeggen over je IQ.


We kennen allemaal het verhaal van Einstein. De man die lange tijd heeft geleerd stapt in zijn auto. Jaren heeft hij erover gedaan om zo slim te worden als hij is.


Uren lang studeren in een . Vaak nemen we van alles aan op basis van dat wat we wel weten. We vullen het gegevene logisch aan, maar soms klopt dat . Vandaar dat ik jullie vraag een IQ test .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts