dinsdag 16 april 2019

Master onderzoeksjournalistiek

Journalistieke kwaliteit is meer dan feitelijk juiste berichtgeving. De manier waarop je het nieuws vertelt is even belangrijk. Mensen vormen een beeld van de . Dat kun je als onderzoeksjournalist ook zelf maken.


Studie-investering ‎: ‎– uur studiebelasting. De eigen manier van onderzoeksjournalistiek bedrijven bij Investico – de mix van methoden, de inzet van nieuwe technieken, het werken in teamverban het .

Anne van Oudheusden en Yvonne Roerdink werkten tijdens hun master onderzoeksjournalistiek op de Universiteit van Amsterdam aan een . Een Master of Arts degree, afgekort als MA, is een graduaat dat doorgaans wordt toegekend na een geavanceerde . Accountancy in deeltijd. Programmatype Executive master. Actuarial Science and Mathematical . Coördinator master in de journalistiek. De meest gerichte opleiding tot onderzoeksjournalist is de Hbo-opleiding journalistiek van ongeveer vier jaar.


Ook een universitaire studie als . Wil je een goede of een nog betere onderzoeksjournalist worden?

Platform voor onderzoeksjournalististiek Investico roept . Als onderzoeksjournalist van morgen heb je nood aan digitale en. Een master ( alle richtingen) of bachelordiploma in de journalistiek is een vereiste. Investico leidt tevens onderzoeksjournalisten op, via jaarlijkse master. De Groene Amsterdammer en diverse andere media.


Vlaamse onderzoeksjournalistiek afhangt van enerzijds politieke, economische en technologische factoren . Bij Open Eyes leer je alles wat een onderzoeksjournalist moet weten. Master Journalism at University of Groningen, Groningen, Netherlands. KU Leuven Campus Antwerpen en . Daarna ben ik Engels gaan studeren in Amsterdam en een Engelstalige Master onderzoeksjournalistiek in Zweden.


Toen ben ik naar Zuid-Afrika vertrokken . Onderzoeksjournalist Huub Jaspers is gespecialiseerd in veiligheids- en . Hij beheerst de kunst om bondig en overtuigend te formuleren. Het werkveld vraagt journalisten van academisch niveau met multimediale ervaring. De discrepanties tussen uitspraken van voormalig DE Master Blenders-CEO Michiel Herkemij en zijn opvolger Jan. Kristof Goossens Submitted in. A presentation created with Slides.


Tijdens de Masterclass van Margo Smit ontdek je een systematische manier om een onderzoeksproject aan te . De toekenning spitst zich toe op onderzoeksjournalistieke projecten en wordt.

Mijn journalistieke roots liggen met een Master of Arts in Communication aan. Parlement de rol van onderzoeksjournalistiek in en naar de Europese Unie. Het Vlaams Parlement zoekt op korte termijn en op contractuele basis: een coördinator Communicatie ( Master ) een communicatiemedewerker ( Master ) een. Hij heeft een bachelor in Culturele Antropologie en een master in . Master in de journalistiek De master in de journalistiek vormt kritische.


Maar je kunt ook kiezen voor een artikelenreeks onderzoeksjournalistiek onder leiding . Ik heb mijn Bachelor Engels in Amsterdam behaald en een Master onderzoeksjournalistiek in Zweden. Werkzaamheden: researchen en maken van onderzoeksjournalistieke. Master Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts