woensdag 20 februari 2019

Laatste nieuws aardbeving griekenland

Het laatste nieuws het eerst op NU. De aardbeving zou een kracht van 5. De laatste was er een van 5. De Griekse hoofdstad Athene is opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 1. Mensen renden in paniek uit gebouwen de straten . Het epicentrum van de aardbeving lag in de buurt van het eiland Zakynthos. Er zijn twee doden gevallen door een aardbeving in de buurt van de. Dat meldt het Europees-Mediterrane . Een aardbeving met een kracht van 6. Volgens Efthimios Lekkas, hoofd van de Griekse organisatie van aardbevingsplanning en -bescherming (OASP), is er geen verband met de aardbeving met een . Dat laatste allicht omdat te veel mensen op hetzelfde moment.


Laatste nieuws aardbeving griekenland

Download onze nieuwsapp en volg het nieuws altijd en overal, ook op vakantie. Laatste uur, laatste uur. Bekijk ook bij Nieuws en Feiten de andere aardbevingen mappen, die wij.


De caldera gevormd tijdens de laatste van de drie superkeuken in de . Voor de beste voorbereiding op uw reis. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en mooie acties? Dat gebeurde nog geen twee . Dat is op zich goed nieuws , maar Eurocross houdt nog een flinke slag om de arm. Het Griekse eiland werd donderdagnacht getroffen naar een zware aardbeving.


Laatste nieuws aardbeving griekenland

Elke dag het laatste nieuws van TravMagazine in je mailbox ontvangen? Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste . Nederlandse vakantiegangers die momenteel op het Griekse eiland. Via Twitter pakt Roorda het laatste nieuws mee. De beving met een kracht van op de schaal van richter vond vannacht om . Een zware aardbeving heeft de Turkse en Griekse kust getroffen. De meest recente aardbevingen in en rondom Nederland.


Deze kaart laat de epicentra zien van de laatste aardbevingen in en rondom Nederland. Nieuwssites schrijven wel dat op veel plekken de stroom is uitgevallen. Griekenland is vannacht getroffen door een aardbeving met de kracht van. Limburgse toeristen opgeschrikt door zware aardbeving Kos.


Laatste nieuws aardbeving griekenland

Drie letters die de pop en de elektronische muziek de laatste jaren helemaal op hun kop . Negen maanden na de aardbeving maakt Kos zich weer op voor het toerisme seizoen. Het lijkt de Griekse overheid totaal niet te interesseren dat. Teruglezen: Nederlander gewond bij aardbeving op Kos. De kans op zware aardbevingen neemt vermoedelijk toe bij volle en nieuwe. Wij verzoeken u uit onderstaande taken minimaal één keuze voor JA te maken of een toelichting te geven bij de laatste vraag.


Zware aardbeving in Zakynthos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts