dinsdag 12 februari 2019

Grote bestanden versturen via whatsapp

Let op de kosten bij het uploaden van dergelijk grote bestanden. WhatsApp bestanden versturen : nu met meer opties. Wil je graag grote bestanden versturen die niet in je mail passen?


Grote bestanden versturen via whatsapp

Met deze sites lukt dat prima. WeTransfer Beta: WeTransfer: grote bestanden versturen in een oogwenk. Nu wil ik het filmpje verzenden via whatsapp web, maar whatsapp.


Ik heb overigens ook een keer een kleiner mpbestand gemaakt van . Apple heeft een eigen oplossing met de naam MailDrop. Verstuur het gewoon via e-mail! Ik kan de laatse tijd geen hd filmpjes meer versturen via whatsapp.


Grote bestanden versturen via whatsapp

Nu weet ik dat je niet groter als mb kan versturen maar een filmpje van 2 . Ook bij het versturen via andere diensten treedt er kwaliteitsverlies op. MediaLab is een schaalbare platform dat grote bestanden verzenden makkelijk. TechGirl hacks: grote bestanden versturen - EDITIE NL. Tik op Whatsapp en selecteer degene naar wie je het bestand wilt versturen. Dat is handig want zo ben je niet alleen beperkt tot de . Er zijn verschillende manieren: Je kan via whatsapp proberen Via Dropbox Mail 4Shared 4Shared: 4Shared is een bestanden deel netwerk als . Dropbox lanceert vandaag stilletjes een nieuwe manier om grote bestanden te versturen.


Save photos, links, songs, . Bovendien wordt het mogelijk om alle typen bestanden te versturen , zoals. Wel zo handig, gezien de kans groot is dat er al een groepschat was. Volgens WABetaInfo test de chatdienst de functie met grote voorzichtigheid.


Je kunt bestanden in Dropbox op verschillende manieren delen, van gedeelde mappen. Dit is erg handig om samen aan grote projecten te werken, belangrijke. Je kan toch gewoon de boel versturen via Whatsapp ? Je kan makkelijk grote bestanden versturen met één klik, zolang je apparaten zich op . Houd er rekening mee dat de instructies afhankelijk van het platform . Voor het versturen via WHATSAPP.


Via We transfer kun je gratis grote bestanden uploaden en die naar meerdere mensen versturen. Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen via het web. Maar je e-mailprovider zegt: tot hier en niet verder. Dit bestand is te groot om via e-mail te versturen.


Grote bestanden versturen via whatsapp

Gelukkig heb je ook daar tegenwoordig . Android-gebruikers kunnen via Whatsapp voortaan alle soorten bestanden naar anderen versturen via de berichtenapp. Een bestand delen via AirDrop is bovendien heel simpel: tik op het. Dit doen wij bijvoorbeeld regelmatig met lange en grote videobestanden die we . Denk je dat Whatsapp een lekker snelle oplossing biedt? Verschillende clouddiensten zoals Dropbox, iClou Drive en Onedrive hebben de optie om jouw bestanden eenvoudig te delen.


Wel schrijft men dat binnenkort “alle bestanden ” gedeeld kunnen. De mogelijkheid om via Whatsapp documenten te kunnen versturen werd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts