maandag 17 december 2018

Orkaan griekenland

Anderzijds zijn er de orkanen of tyfoons, ook tropische cyclonen . Een zeldzame orkaan op de Middellandse Zee heeft vanmorgen het zuidwesten van het Griekse schiereiland Peloponnesos bereikt. Het zuiden van Griekenland en diverse Griekse eilanden kunnen er maar beter rekening mee houden: windstoten van orkaankracht en héél . Op de regenradar van Griekenland zie je direct waar, wanneer en hoe hard het gaat regenen. Bekijk de live buien radar van Griekenland.

In het zuiden van Griekenland slaat het water nu al over de kades en. In Griekenland zijn zeker zeven mensen omgekomen door noodweer dat over het noorden van het. Bij een hevige storm zijn woensdagnacht zes toeristen omgekomen in Noord- Griekenland. UUR: Griekenland zet zich schrap voor de komst medicane Zorba. Die zogenoemde mediterrane orkaan bevond zich . Sommige berekeningen laten de orkaan vol over Griekenland trekken, terwijl in andere weermodellen Sicilië de volle . De storm Zorba heeft zaterdag de Griekse.


Er valt bijzonder veel regen met wateroverlast tot gevolg.

De Griekse autoriteiten hebben de noodtoestand uitgeroepen op het. Het weer in Griekenland , Het weer, zon, wolken en regen in Griekenland. Op de satelliet beelden van Griekenland kunt u zien waar de zon schijnt en waar het bewolkt is.


Volg het laatste nieuws over Griekenland hier. Het nieuws is verzameld in een handig overzicht, inclusief de laatste tweets over Griekenland. Automatische nieuwsvoorziening en een enkele retweet over Griekenland , beheerd door . Dit is een zeldzame orkaan op de Middellandse Zee.


Uit voorzorg zijn er op veel Griekse eilanden en op veel plaatsen op het vasteland . Ter vergelijking, een orkaan van categorie (van de 5) produceert . De kans dat Griekenland dit weekend te maken krijgt met een tropische storm of orkaan , wordt steeds groter. De medicane zet koers richting . Grieks nieuws, nieuws en actualiteiten uit Griekenland. In het Griekse Chalkidiki, in het noordoosten van Griekenland , zijn vannacht zeven toeristen omgekomen toen hevig noodweer door de . Europa is meestal gevrijwaard van orkanen , ver weg als het is van de. Deze médicane is op weg naar Griekenland. Dit woord is een samentrekking van Middellandse Zee en orkaan.


Duizenden mensen die naar Europa willen vluchten komen aan op de Griekse eilanden.

Hoewel de benaming met . IOS ondersteunt het werk van het Leger des Heils in Athene. Veel neerslag en mogelijk storm verwacht voor Griekenland. De kans op orkanen is minimaal. Zakynthos ligt ten westen van Griekenland.


Tussen Italië en Griekenland kan zich weer eens een z. In Europa komen orkanen vrijwel niet voor, maar soms is de. Middellandse Zee tussen grofweg Sicilië en Griekenland. Medicane gaan ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts