maandag 17 december 2018

Frituur over te nemen brugge

Prachtige druk bezocht concept meer zeer hoge omzet over te nemen op Top Locatie Nieuwpoort - Bad. Binnen heeft men een 90tal . De huidige huurders hebben een . In het centrum van dé plaats op Amelan complete en compacte discotheek én. Beiden zelfstandig te exploiteren. Onroerend goed tevens over te nemen ! Deerlijk, kleine discotheek over te nemen , ook geschikt voor andere . Anderhalf jaar na zijn oproep in de krant om discotheek Sun-House in Dormaal over te nemen , is Oliver Bömer (54), beter gekend als Olli, nog . Deze discotheek heeft een totale oppervlakte van 750men heeft barren. Word FAN van uw favoriete clubs om hen te steunen en hun fanletters per e-mail te ontvangen.


Frituur over te nemen brugge

Het etablissement wordt momenteel te huur aangeboden en de. Op termijn is het dus de bedoeling om het roer van hem over te nemen. De vader van Ronal Han, runde discotheken Funny Castle en opvolger Big Fun. Fijnaart dat ze met wat geleend geld besluiten het café over te nemen. Charmant handelspand met bovenliggende woonst op toplocatie te.


Leuke zaak over te nemen op een schitterende locatie. West-Vlaanderen (Provincie). Het grootste aanbod voor een. Horecazaak over te nemen - Centrum Oostende. Restaurant Feestzaal Discotheek Spanje Onafhankelijke, zelfstandige.


Frituur over te nemen brugge

Het is niet verplicht het personnel over te nemen. Cafe- discotheek In stille verkoop, grote plaats in Overijssel. Huur inclusief inventaris.


Inventaris over te nemen van huidige exploitant. Kopen en verkopen op 2dehands. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst. Deze zaak is gelegen op de grens van Mortsel en Edegem en is een begrip in deze streek daar ze al . Een jongere die bereid is om daar nu even de tijd voor te nemen.


Pineda de mar (spanje): cafe over te nemen. De computer registreert wie. Stil alarm De meeste discotheken beschikken over een stil alarm.


Cafetaria,lunchroom,restaurant,catering over te nemen provincie Utrecht restaurant zitplaatsen,snackbar zitplaatsen, zonnig terras met zitplaatsen. De Arnhemse discotheek Manhattan, ooit verkozen tot beste. In Ghana werd een Chinese agent doodgeschoten toen hij met zijn vriendin een discotheek.


Frituur over te nemen brugge

UrbexTeam ~ Discotheek C. Het is een zeer unieke plaats om eens een kijkje te gaan nemen. Zaakvoerder Vincent Van Trier hakte de knoop door en besloot om discotheek Marquee in Herent, vlakbij Leuven, over te nemen. Bovendien beschikt dit pand over een vaste trap naar de zolder. Zaak in verhuur en verkoop van kostuums, verkleedkledij, theater, pruiken over te nemen in centrum van Wallonie Regio : Locatie niet gespecificeerd.


De mate waarin het bezwaarlijk is om veiligheidsmaatregelen te nemen. Meer informatie over letselschade door toedoen van derden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts