dinsdag 26 juni 2018

Npo start app werkt niet

Npo start app werkt niet

Actuele storingen bij NPO Start. Werkt video niet of doet de app het niet ? Hier lees je wat er fout gaat. Haperende uitzendingen op npostart. Chromecasticoon wel in beel maar werkt niet.


Alles over npo start (plus). Ook bekijken via npostart. TV moet updaten of dat het gewoon niet meer werkt. NPO Start Android app is altijd al een probleem tool geweest. Mooie app maar het streamen naar Apple tv werkt niet.


NPO de oude app niet meer ondersteunen. AirPlay werkt helemaal niet , loopt vast of stopt met afspelen zodra de. De app werkt nu alleen als gebruikers akkoord gaan met het verzamelen van. De oude app in de lucht houden zou extra inzet van redactie vergen en biedt niet.


Npo start app werkt niet

Ik hoef niet met Netflix te concurreren, want onze financiering staat daar los van. NPO start app op mijn smart TV werkt niet. Deze app gaat binnenkort niet meer werken omdat die. Downloads zijn niet meer mogelijk, althans: je krijgt overal een video. Kijk verder op npostart.


Het kan voorkomen dat een bepaald NPO-programma niet beschikbaar is op . Die ondersteunen na verloop van tijd de apps niet meer. De Consumentenbond noemde vanochtend als voorbeeld de app NPO Start. Die zou niet goed aansluiten op de apps van NLZiet en NPO Start.


Spring naar Hoe werkt de techniek precies - Dit werkt omdat het IP adres van jouw. Een website of app zoals die van de NPO en RTL kunnen zien. Nederland een aflevering of uitzending wilt zien.


Dat kan om meerdere redenen niet door de beugel. Er is immers geen goed . Waarom uitzending gemist kijken in het buitenland niet werkt. De NPO - app werkt niet meer naar behoren sinds de delta tv app.


Is het niet mogelijk de NPO - start app op kanaal te plaatsen, die werkt. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Op mijn KDL-43W805C is dat sinds kort niet meer mogelijk.


Ik moet de TV dan resetten en dan werkt de rode knop weer. Tot op heden is de NPO app niet beschikbaar voor het AndroidTV platform. Minister Slob (Media) heeft gereageerd op de schriftelijke vragen van D66- Kamerlid Joost Sneller over de niet werkende NPO - apps op oudere . Maar het is nu ook mogelijk om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts