donderdag 28 juni 2018

Cafe over te nemen roeselare

Cafe over te nemen roeselare

Frituur over te nemen omgeving Mechelen. Inboedel van frituur te koop. Te huur Cafetaria Snackbar te Heerlen (voetgangers gebied) centrum.


Cafe over te nemen roeselare

Deze werkelijk schitterende zaak beschikt over een afhaalgedeelte, . Met zijn capaciteit van een 30-tal plaatsen is deze eetgelegenheid gekend voor zijn huisgemaakte . Deze zaak kan worden overgelaten aan geïnteresseerde en gemotiveerde personen, die met hart en ziel de zaak wensen uit te baten. De zaak is gelegen op . Pussemierstraat en de Roze, vlakbij het PTI en het sportpark. Toen de eigenaars van die frituur ermee stopten, besloten we weer een nieuwe uitdaging aan te gaan en onze favoriete frituur over te nemen. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht frituur west vlaanderen, met. In het centrum van Diksmuide is de frituur De Ijzerlaan over te nemen.


Rendabele frituur met woonst, garage en staanplaatsen te. Handelszaak: Deze horecazaak beschikt over een uitgeruste frituur. Overname recent vernieuwde frituur -eethuis met woongelegenheid in Oostkamp. Charmant handelspand met bovenliggende woonst op toplocatie te. Uitstekend gelegen frituur.


Cafe over te nemen roeselare

Over te nemen zaak op schitterende locatie. Machelen (O.-Vl.) FRITUUR MET BRASSERIE. Prachtige druk bezocht concept meer zeer hoge omzet over te nemen op Top Locatie Nieuwpoort - Bad. Reviews Paar weken geleden frietjes gaan halen met de.


U wenst een frituur te starten, dan is uw bezoek aan onze website alvast een stap. Albert I- Promenade 84. Mooie kans om een frituur over te nemen met hoge stabiele omzetcijfers , frituur is een vaste waarde in de gemeente. Ruime verbruikszaal met . Kerkstraat Borchtlombeek. OVER TE NEMEN – TE HUUR.


Café frituur tlof- 300x200a. Pitstop in de Lange Steenstraat, de enige frituur in het winkelwandelgebied van Kortrijk, is over te nemen. Zo is ook het idee over onze naam ontstaan, een barak waar men frieten bakt,. Deze frituur is in zijn gemeente en omstreken DE referentie van de authentieke Belgische friet, . Naast de frieten en de gebruikelijke frituursnacks , de hamburgers en koude belegde broodjes . Boefferke Mobiele frituur, snacks en bbq. Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de . Deze frituurzaak heeft een zeer goede ligging in het centrum van een deelgemeente.


De laatste verbouwing en . Goed draaiend frituur over te nemen. TE KOOP: Nieuwe houtskool. Toffe frituur met Thai food over te nemen wegens . FRITUUR TERLICHT heeft een gevarieerd assortiment aan frietjes, verse.


Blankenbergse Steenweg. Goeddraaiende frituur wegens pensioenleeftijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts