vrijdag 24 november 2017

Mail instellen iphone 5

Mail instellen iphone 5

Het instellen van de account. Eerst moet je de telefoon instellen voor internet. Deze uitleg is ook geschikt voor een iPad. In het volgende scherm dient u . Je kunt heel snel je mailadres op je iOS - toestel instellen. Heb jij nog geen e- mail ? Tik op Voeg mailaccount toe (zie afbeelding ). Naast een overzicht met de imap en popserver mailinstellingen van.


Mail instellen iphone 5

We helpen u graag bij het vinden van de oplossing of het antwoord. Je e- mail is nu correct ingesteld. Mocht je een profiel dat op deze wijze is aangemaakt willen verwijderen, . Vervolgens klikt u op Andere. Klik op Nieuwe account. Vul vervolgens de gevraagde velden in.


Instellingen voor Mail , Contacten, . Let op: op sommige toestellen vraagt hij toch . Het duurt ongeveer minuten voordat de e- mail op je apparaat ingesteld is. Gebruik de volgende instellingen voor je server voor inkomende e- mail ,. E- mail van Office 36 Exchange, of Outlook. Voeg nu de algemene gegevens van jouw e- mailaccount toe. NaaVul hier je e-mailadres in.


Beide werken namelijk volgens dezelfde software waardoor het . Voor het correct instellen van uw mail op uw computer heeft u de. Kies “Voeg account toe. In deze handleiding gebruiken wij versie iOS 7. Betreft: Erasmus Mail op iOS apparaten.


Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e- mail op jouw iPad of. Beschrijvining: Uw naam. Server inkomende post: Hostnaam: . Gmail is natuurlijk toegankelijk via de Gmail-app, maar is ook te gebruiken met standaard iOS -apps als Mail en Agenda. Deze handleiding is voor iOS versie 11. Stap 2: vervolgens klik je op.


Mail instellen iphone 5

Een mailaccount toevoegen op de . Ga in het instellingen scherm naar Mail , Contacten, Agenda. Vul de gevraagde gegevens in. Selecteer “Accounts en wachtwoorden“.


Soms zal de mail client uw instellingen accepteren en melden dat de setup klaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts