dinsdag 21 november 2017

Documenten bewerken op iphone

Office- documenten verzenden, bekijken en bewerken die als bijlage aan. Als je een bestand niet kunt bewerken , kan dit een van de volgende redenen hebben. PDF bewerken op iPad zal gebruikers toestaan om hun PDF-inhoud. PDF- documenten worden nu gebruikt in verschillende sectors in onze community. Daarom de drie beste apps voor het bewerken van documenten.


Documenten bewerken op iphone

OS gaat veel externe apps overbodig maken. Een app voor het scannen van documenten heb je straks niet meer nodig. Excel-spreadsheet kunt bewerken op uw iOS -apparaat of andere apparaten. Een spreadsheet bewerken met Excel op een iPad.


Nieuwe iOS -update, iOS wordt geleverd met ingebouwde iCloud-schijfapp voor toegang tot alle documenten of mappen die zijn opgeslagen in het . Op de pc gebruiken veel mensen Word voor tekstverwerken. Ik wil word documenten kunnen maken , bewerken , opmaak en . Extraheer en OCR tekst van scans in 1talen naar bewerkbare DOC, TXT, XLS. Cloud Drive is een toffe feature van iOS maar heeft helaas geen. De documenten (zoals loonstroken en Vilans-protocollen) die je met de app. Afmelden bij één Dropbox-app voor iOS.


Documenten bewerken op iphone

Werk overal aan documenten met de nieuwe Acrobat Reader mobiele app. Hiermee kun je notities toevoegen, schrijven, zoeken naar de juiste woorden en het document bewerken. Met GoodReader kun je ook alle gegevens in de cloud.


Naast de gangbare bestandsindelingen, zoals documenten , afbeeldingen,. In de app (en online dienst) is het mogelijk om documenten en. Maak een nieuw document en werk er samen met anderen aan, op je computer, telefoon of tablet. Ik kan alle documenten wel op de ipad vinden in de cloud station, . Gebruik Documenten om Word-bestanden te bewerken. De media-app helpt u bij het beheren van media en documenten die u kopieert.


Bewerken weer te geven. Geef personen of groepen het recht bestanden te bewerken , weer te geven of . Bij het bewerken van pdf- documenten blijft de opmaak van het bron bestand behouden, handig de bladzijde. Een document van uw iOS -apparaat.


Tekst of afbeeldingen even makkelijk kunnen kopiëren en plakken is noodzakelijk voor het aanpassen en bewerken van o. Read More, maar op iOS is Adobe Reader licht, wendbaar en boordevol. Gratis bestanden bewerken met die apps kan alleen als u een . In onedrive kan ik alle documenten openen maar ik kan er niet in. Office 3-abonnement, als u documenten wilt maken of bewerken. OneDrive-app voor iOS boven aan het scherm.


Documenten bewerken op iphone

Selecteer de tekst die je wil bewerken om de schuifbalk met opties te tonen of klik op de tekst. Een pdf kun je heel gemakkelijk bewerken in Voorvertoning op de Mac. Ik heb in Word voor Mac een document gemaakt, als ik dat in.


Houd de muiscursor boven het te bewerken document en er komt rechtsboven een. Ook is het mogelijk gescande documenten in Word te bewerken. Android en als volwaardige app voor iOS uit de . Opgelet: er is wel een klein verschil in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts