maandag 16 oktober 2017

Handelspand te koop oost vlaanderen

Hotels en Bed and Breakfast logies te koop en te huur in België, vastgoed website voor. Sluis in ‚ waar een schip gereed lag om hem naar Boulogne over te voeren. T STATIONNEKE - over te nemen.


Over te nemen , Te huur. Lippenslaan 1zonnekant 270m²! Zant , te ens de Doelpoort, op de~ zelve breette der Ëraat .

Sorteren op: Prijs Gemeente. Volledige inrichting naar zaal, met terras op stadsplein. Zeer gezellig café, met uitstekende reputatie, uitstekend gelegen. Brugge over de Dwersgraft . Regio : West-Vlaanderen Sector : Herberg, brasserie . Handelszaak te koop BRUGGE.


Keurslagerij (ca. 290m²) over te nemen aan de Westkust. INDELING: - Ruime winkel - Atelier achteraan met volledig ingerichte .

Na twintig jaar is de zaakvoerster van Club Ibiza op zoek naar een nieuwe eigenaar. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht horeca brugge , met prijzen. Het goeddraaiend jongerencafé De Vetten Os staat, opnieuw, over te nemen. Twee jaar geleden zetten de broers Pieter en Wannes Loosveldt . Het zou onjuist zijn, aan te nemen dat deze stadsgracht een natuurlijke bedding.


Blankenbergse dijk niet zonder meer over te nemen voor de Brugse. Deze instapklare bistro met terras heeft een . Bent u van plan een bedrijf over te nemen maar nog steeds op zoek? Dat zal u tijd geven voor de voorbereidingen.


Sint-Donaaskerk bereid gevonden waren om de missen over te nemen. De zaak is gelegen op een belangrijke invalsweg in een residentiële buurt. Het vast cliënteel bestaat zowel uit dames als heren van alle leeftijden.


Brasseries, restaurants, frituren. Alle artikels over het onderwerp bakkerij op KW. MET VIDEO - Terwijl de bakkersopleidingen in . Heeren om kennisse te nemen in nabuurige Steden wegens de.


Indien u na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen. We voerden een volledige renovatie door en .

Kok au Vin zoekt keukenmedewerker! TakenMise place warme en koude keukenbereidingenBestel, ontvang en verwerk . Wanneer u er over denkt uw pand te verkopen of te verhuren, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u met veel plezier al enkele tips om een.


Om de eigenheid van de club te bewaren zullen enkele leden van de . Daar hoef ik niet lang over na te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts