dinsdag 23 mei 2017

Postdoc journalistiek

Het nieuws over de post-doc journalistiek veroorzaakte nauwelijks een rimpeling in de vijver, wie het las haalde wellicht zijn schouders erover . De PDOJ is een soort journalistieke stoomcursus. Binnen enkele maanden schrijf je zo enorm veel dat je aan het begin van de stage zo mee kunt draaien op. Heb jij een academische studie afgerond en wil je je verdiepen in de journalistiek ? Dan is Journalistiek voor academici en professionals de cursus voor jou.

Studie-investering ‎: ‎– uur studiebelasting. Postdoc vacatures Bekijk online vacatures journalistiek als postdoc op de grootste vacaturebank van Nederland. Een gezonde samenleving heeft goede journalistiek nodig. Hoe en waarom is de journalistiek zo aan het veranderen?


Hoe maak je zelf onafhankelijke, . Deze uitgangspunten vormen de basis van de masteropleiding Journalistiek aan de. Waar komen studenten na hun masteropleiding Journalistiek terecht?

Mijn persoonlijke waarheidsvinding leidde me naar de journalistiek. De master Journalistiek en Nieuwe Media van Universiteit Leiden geeft je redactionele vaardigheden, een journalistieke houding en een forse academische . Zijn promotieonderzoek richt zich op de journalistiek en journalisten in Nederland. Ze is nu postdoc bij de vakgroep Kunst- en Cultuurwetenschappen van de . Van Tongerloo studeerde nieuwe media en televisie aan de UvA en volgt nu een postdoc journalistiek in Rotterdam.


Je loopt vervelend voor . Red je het in de journalistiek met of zonder journalistieke opleiding? De studentensite van de master Mediastudies: Journalistiek en media, waar UvA- studenten alle informatie vinden over hun opleiding. Na een postdoc studie journalistiek aan de Erasmus Universiteit ben ik actief als zelfstandig journalist en tekstschrijver. Ik heb onder meer geschreven voor AD . Berichten over Journalistiek geschreven door Bij Nader Inzien, Fleur.


Door Fleur Jongepier ( postdoc , University of Cambridge) Wat is de . Nihon no Journalist Zo” (The Profile of the Japanese Journalist ), Asahi. Pasti (Juskevits) is a postdoctoral researcher at the University of Tampere. Freelance Science Journalist , Consultant at Life Sciences.

Research on Gene Therapy vector . Informatie en hulpbronnen over de journalistiek. Een overzicht van journalistieke opleidingen, vacatures, vakbladen, beroepsorganisaties, bronnen. Altijd op zoek naar dat wat mensen drijft. In mijn huidige baan als Postdoc bij de Universiteit van Utrecht doe ik onderzoek . He was a visiting scholar in Barcelona and Paris and a postdoctoral research fellow in the history department of Leuven.


De Rijksuniversiteit Groningen wil het moderne journalistieke landschap in. Postdoc Frank Harbers: ”Entrepreneurship is een buzzword in de . LETA HONG FINCHER Sociologist. We offer guest residencies for journalists with a focus on the history of science.


Ik denk graag vanuit journalistieke blik met je mee en vraag je om mijn eindredactie. Spaans) en een postdoc journalistiek. NWO) Middeleeuwse Geschiedenis, Universiteit van Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts