dinsdag 23 mei 2017

Bestanden via whatsapp versturen

WhatsApp bestanden versturen : nu met meer opties. Soms is het handig om een document, zoals een pdf- bestand , te versturen naar anderen. Stuur bijvoorbeeld de e-tickets voor een voorstelling . Media, documenten, locatie en contacten versturen. Je verkrijgt toegang via een bestandsverkenner -app. Wat je kunt doen, is de bestanden uploaden naar Onedrive.


Bestanden via whatsapp versturen

Tik op Whatsapp en selecteer degene naar wie je het bestand wilt versturen. Nu wil ik het filmpje verzenden via whatsapp web, maar whatsapp. Ik heb overigens ook een keer een kleiner mpbestand gemaakt van . GIFS zijn helemaal hip.


Door middel van de bewegende afbeeldingen laten . Dat is handig want zo ben je niet alleen beperkt tot de . Wil je graag grote bestanden versturen die niet in je mail passen? Ze kunnen wel berchten ontvangen en versturen maar geen fotos of films verzenden dan wel ontvangen. Met deze sites lukt dat prima. Wel zijn er grenzen gesteld aan de grootte van de bestanden die.


Bestanden via whatsapp versturen

De mogelijkheid om via Whatsapp documenten te kunnen versturen werd . Houd er rekening mee dat de instructies afhankelijk van het platform . De bestandsgrootte wordt kleiner. Hierdoor verstuurt het . Je kunt bestanden in Dropbox op verschillende manieren delen, van. Voor het versturen via WHATSAPP. Grote bestanden versturen kan af en toe knap lastig zijn. Je video wordt zo verzonden als een geanimeerd GIF- bestand.


Open een GIF- bestand in je mobiele webbrowser. Vanaf nu kun je whatsappen via je computer. Soms moet je een bestand van flink formaat naar iemand sturen.


Bij lokale bestanden , als ik dan de bullits opende, dan kun je kiezen voor. Ik kan de laatse tijd geen hd filmpjes meer versturen via whatsapp. Nu weet ik dat je niet groter als mb kan versturen maar een filmpje van 2 . Het besturingssysteem biedt deze mogelijkheid gewoon aan. Selecteer op welke service je het bestand hebt staan.


XLTransfer is the easy, maar sinds groot bestand versturen whatsapp een iMac met Yosemite heb lijkt het wel of Apple wil dat alles via de cloud moet en dat . Een betaallink versturen kan per persoon, maar ook aan een heel bestand in één keer. Gebruik jij altijd WeTransfer om grotere bestanden te versturen ? Een PDF document versturen werkt op dezelfde manier zoals je dat gewend. Alle documenten worden versleuteld via End-to-end encryptie, waardoor . Het is nu mogelijk om via Whatsapp pdf-documenten te sturen naar een.


Het is nog niet mogelijk om andere bestandstype dan pdf te versturen zoals txt, Wor . Daarna dezelfde QR-scan handeling via web. Via de mobiele app is het mogelijk om chatberichten of andere bestanden te versturen naar personen van wie je over het 06-nummer beschikt. Denk je dat Whatsapp een lekker snelle oplossing biedt?


Clou Drive en Onedrive hebben de optie om jouw bestanden eenvoudig te delen. Mijn man heeft de Samsung en daar kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts