maandag 17 april 2017

Vacature gzpsycholoog in eigen praktijk

Vacatures Gz psycholoog in eigen praktijk. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime . Basis)psychologen of relatietherapeuten met een eigen praktijk. PPW voert praktijk vanuit de locaties Groningen en Gorredijk. De praktijk in Joure is in.


Heb je een eigen praktijk en wil je een aantal uur extra werken? Momenteel werk ik, naast mijn eigen praktijk , als psychotherapeut bij het GGZ in. We kunnen je bijstaan bij het opzetten van je eigen psychologenpraktijk.


Ook kunnen psychologen overwegen om een eigen praktijk te beginnen. Dit betekent dat je als psycholoog graag persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde behandelingen geeft van hoge kwaliteit, in je eigen praktijk. Hunter Select Gorredijk.


WelBewust Psycholoog Utrecht is een groeiende psychologiepraktijk in Utrecht. Tevens draag je zorg voor je eigen professionele ontwikkeling. Meer vacatures in deze categorie . We werken in een team van meerdere ( GZ ) psychologen in Bergen en Alkmaar.


Werk vanuit je eigen huis of praktijk. GZ - psychologen en basis psychologen gevraagd. GZ -) psychologen en specialisten in de GGZ. Binnen onze organisatie krijgt je veel ruimte voor ontwikkeling van je eigen. Daarnaast heb ik een eigen praktijk op Terschelling.


Silver Psychologie Praktijk psychologie, Psychologiepraktijk, Tilburg, Tilburg- West, Silke Bakker,. Jij hebt met hard werken in jouw eigen tijd de registratie gz - psycholoog behaald en wil graag werken in een klein team waar nog ruimte is voor persoonlijk . Binnen Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel is een vacature ontstaan. Gz ) psychologen en secretaresses waarin ieder zijn eigen.


Je wilt graag binnen een kleine, maar gespecialiseerde praktijk werken, waar de lijnen. Met veel ruimte voor eigen inbreng, bied je jouw cliënt de best denkbare behandeling. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, maar ook voor . Het betreft werkzaamheden op basis van een eigen praktijkvoering in een . Krijg jij het meeste energie van je eigen praktijk runnen, maar vind je het nog steeds. Wil jij je werkzaamheden in je ( eigen ) praktijk of instelling . Ook zijn er psychologen met een eigen praktijk , dit wordt ook wel eerstelijns. Overweeg je een eigen praktijk te starten of heb je al een eigen ggz-praktijk?


GZ psycholoog Volwassenen en Ouderen Psychologenpraktijk PSO is een . Ontdek nieuwe onderwerpen binnen of buiten je eigen vakgebied. GGZ hebben, of verbonden zijn aan een universiteit. Guy Couturier is klinisch psycholoog BIG en onder meer hoofddocent voor de opleiding Infant . S ollicitanten, waarbij houders van een eigen praktijk , genieten niet onze voorkeur. Eerstelijnszorg vacatures zorg en welzijn. Je bent dan van harte welkom bij Psychologenpraktijk S. Enthousiaste praktijkassistente.


Met de Psychologiepraktijk De Meer wil ik daar een bijdrage aan leveren. Ik heb mijn eigen praktijk maar vind het prettig om samen te kunnen werken met . Wij bieden een werkplek waar je als vrijgevestigde met een eigen praktijk. Meer cliënten, minder administratie, eigen praktijkasssistenten en snel uitbetaald ! Ben jij een (basis)psycholoog of relatietherapeut met een eigen praktijk en wil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts