dinsdag 25 april 2017

Mappen versturen via wetransfer

Mappen versturen via wetransfer

Met Wetransfer heb je de mogelijkheid iemand meerdere bestanden via internet te. Plaats eerst alle bestanden die je wil doorsturen samen in een map. De beste manier om meerdere bestanden (al dan niet in mappen ) via e-mail te versturen , is door ze te bundelen in een ingepakt bestand.


Misschien dat dit je helpt? Als je alles uit de map wil: druk op . Grote bestanden versturen is helemaal niet moeilijk. In deze video wordt uitgelegd hoe u door middel.


Selecteer de foto s die je wilt . Wanneer het verzenden van de bestanden via de applicatie niet lukt en de. Klik me de rechter-muis op het bureaublad en selecteer Nieuw › Map. Dat kan als de bestanden die je wilt uploaden zich in één map bevinden. Wil je graag grote bestanden versturen die niet in je mail passen?


Het versturen van grote bestanden of van veel bestanden per e-mail kan een. Dat komt omdat Picasa een eigen schil heeft en de mappen gelezen. Als u een keer grote bestanden moet versturen , krijgt u mogelijk de melding dat de limiet van. Regelmatig is een bestand te zwaar om via e-mail door te sturen. In dropbox kan je meerdere aparte mappen maken.


Ik wil graag een map van 1GB versturen maar ik weet niet hoe. Via mail kan het niet en voor wetransfer is het ook te groot. Daarna heb ik deze gezipte map als bijlage meegestuurd met een aan mijn eigen. Lees ook: manieren om gratis grote bestanden te versturen.


Sleep vervolgens een bestand of een map naar het veld met de tekst . U dient hierbij geen extra software op uw . Je kunt de link verzenden via e-mail, een chatbericht, sociale . Robbin › Videos ▶ 2:okt. Kopieer de inhoud van de map naar een. En dat kan nu rechtstreeks met een programma op de Mac. Ga de plek waar de map staat met de bestanden. Bovendien komt deze informatie tot je via diverse informatiekanalen.


Wil je meerdere bestanden in één keer versturen , dan is het onhandig om één. Meer informatie over hoe grote bestanden doorsturen . Dropbox maakt het mogelijk om bestanden of zelfs volledige mappen te delen. Zodra die klaar is met downloaden, kun je het bestand vinden in de map. WeTransfer gebruiken we al jaren om grote bestanden te versturen. Klik op de knop starten om de bestanden en documenten om te versturen te.


Alle bestanden die via onze dienst worden gestuur worden gehost in Frankrijk. Deze map kunt u ingepakt als. Via deze site kunt u gratis tot GB versturen naar een e- mailadres. OF je moet vaker bestanden versturen van over de MB. Heel grote bestanden kunt u niet eenvoudig via e-mail versturen.


Windows Verkenner om de map en de bestanden aan te wijzen. Files te groot voor e-mail, krijg je moeiteloos verzonden via.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts