woensdag 14 december 2016

Vertalen nederlands frans

Vertalen nederlands frans

Hoewel Frans is een Romaanse taal die is gemaakt door de Romeinse bezetting van Gallië, restanten van de oorspronkelijke taal van de Kelten, kunnen we. Deze zin niet vertalen ! Ne traduisez pas cette phrase ! NL: Frans -Malgassisch. FR: Une petite Franco-malgache.


Vertalen nederlands frans

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best. LOT OF HOUSES - gespecialiseerd in bouwbegeleiding - bouwkundige inspecties - vertaling documenten. Vraag een gratis offerte aan en binnen minuten na uw aanvraag ontvangt u een prijsopgave en levertijd.


Officieel document laten vertalen door een Beëdigd vertaler Frans ? Culinaire vertalingen naar Frans , Duits en Engels. Ben je bezig met de vertaling van je menukaart en kom je er niet helemaal uit? Wilt u uw tekst laten vertalen van het nederlands naar goed frans ? Dan zou uw tekst bij mij in goeie handen terecht komen.


De huidige eigenaar van deze domeinnaam heeft . De leerlingen moesten het Latijn direct in het Frans vertalen en omgekeerd. Zoek woord Merlot heeft resultaten. Nederlands , Frans en Maastrichts in de negentiende. Bekijk de populairste vertalingen op Songteksten.


Ondanks het verschil met het Frans zijn er, in tegenstelling tot b), niet veel. Latere edities, onder meer de Franse vertaling van het werk door Albin Michel. Vertalen arrow_forward. Meer vertalingen in het bab. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in,.


Toen het klooster tijdens de Franse Revolutie werd gesloten, ontstonden er . Spaans Frans Spaans – Frans ; Spaans Italiaans Spaans – Italiaans; Spaans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts