vrijdag 16 december 2016

Ontspannen opvoeden boek

Ontspannen opvoeden boek

Zet je eerste stappen op weg naar ontspannen opvoeden en bestel dit boek. Voor € 1haal je een bron van tips en inspiratie in huis! Het boek is ook te koop . Ik raad dit product aan. Ontspannen opvoeden in stappen (paperback).


Ontspannen opvoeden boek

Dit boek geeft in twaalf stappen aan hoe ouders opvoeding kwalitatief kunnen verbeteren, met minder . Wanneer een kind wordt geboren voelen de ouders niets dan vreugde, blijdschap en geluk, maar stress en uitputting kunnen al snel de . Niet vanzelf, niet met kant-en-klare opvoedingstips. Tips voor een goed boek over opvoeding – of toch niet? In dit boek heeft ze haar beste blogs gebundeld.


Mooy schreef een boekje over ontspannen opvoeden. Ze was zelf niet goed in straffen en hield geen beloningssysteem vol. In dit mini-ebook krijg je tips voor meer ontspanning in de opvoeding.


Ontspannen opvoeden boek

Download dit gratis ebook in pdf op ontspannenopvoeden. Tijdens deze lezing neemt Marianne Langemeijer, auteur van het boek NLP . Ik help ouders van pittige kinderen om toch ontspannen te kunnen opvoeden. Meer verbinding voor teams, Boek in wording, Radio en podcast producer. Oudercoaching voorbij tips en trucs, naar een ontspannen manier van opvoeden.


Binnen sessie naar de kern van je vraagstuk voor een . Wil jij tips over hoe je als ouder ruzie tussen kinderen kunt oplossen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts